El Festival del Mar de Port Ginesta tanca amb un balanç que supera les expectatives comercials i de públic

A falta del recompte final, l’organització es mostra satisfeta tant per l’afluència de públic, que es preveu que superi els 7.000 visitants de l’any passat, com en vendes.

El bon nivell de participació en totes les activitats programades demostra l’encert d’incorporar propostes d’oci i lúdiques per un públic molt ampli.

L’organització destaca que “el paraigua del Festival del Mar ha contribuït a potenciar l’oferta de la fira i també a augmentar-ne la repercussió i l’afluència de gent”.

Port Ginesta, 21 de maig de 2012.- La IV Fira Nàutica d’Ocasió i del Xàrter de Port Ginesta va tancar portes ahir fent un balanç positiu de l’edició, que s’ha dut a terme el passat cap de setmana sota el paraigua del Festival del Mar i que ha estat “per sobre de les expectatives que teníem”, com afirma Miquel Guarner, el seu director. “Estem gratament sorpresos en tots els sentits; encara no tenim xifres oficials però la sensació de tothom és que hi ha hagut més gent que l’any passat i, a més, que s’han registrat més vendes, sobretot en embarcacions de fins a 8 metres”, afegeix. A banda, malgrat les prediccions metereològiques desfavorables, el temps ha respectat el festival i tret d’un ruixat el divendres al vespre i diumenge a la tarda, s’ha pogut dur a terme amb normalitat així com també tot el programa d’activitats que han aconseguit un bon nivell de participació el que demostra l’encert d’incorporar propostes d’oci i lúdiques per a un públic molt ampli.

L’organització destaca que “el paraigua del Festival del Mar ha contribuït a potenciar l’oferta de la fira i també a augmentar-ne la repercussió i l’afluència de gent”. “Podem dir que la cita anual de Port Ginesta s’ha consolidat com a referent en el calendari de fires nàutiques del país i s’ha convertit en una de les més populars”, afegeixen. Entre les activitats més seguides del programa, hi ha hagut la presentació de materials de salvament al mar, el rescat d’un nàufrag des d’una pneumàtica i el simulacre de rescat a amb la participació d’un helicòpter de Salvamento Marítimo. També van tenir bona acollida la xerrada sobre travessia oceànica, el taller de nusos mariners i un altre sobre la construcció d’un veler. El programa va incloure un espectacle de música infantil i una exhibició castellera. En l’exposició, també hi va haver parades de venda de productes agroalimentaris i d’altres elements d’artesania.

Després de Port Ginesta, el festival es traslladarà a Cambrils (25-27 maig), on finalitzarà la seva singladura. L’esdeveniment preveu registrar l’afluència d’unes 20.000 persones entre les tres seus i reunir un centenar llarg d’expositors en total. El Festival del Mar de Port Ginesta l’organitza l’Associació d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics (ADIN), compta amb la col·laboració i suport de Port Ginesta, l’Ajuntament de Sitges, l’Ajuntament de Castelldefels, la Diputació de Barcelona i del Club Marítim Port
Ginesta
així com també de la Federació Catalana de Motonàutica i Salvamento Marítimo .

Més informació:
Al web del Festival del Mar: http://www.festivaldelmar.net.
Preguem confirmeu la vostra assistència a:
Tel: 93 886 22 48 – 685 506 531 – info@monmar.net (Monmar Comunicació)

ndp- El Festival del Mar Port Ginesta tanca amb balanç que superar expectatives-ok ndp- El Festival del Mar Port Ginesta tanca amb balanç que superar expectatives-ok

fira port ginesta_Albert Bagué Fira Port Ginesta_Albert Bagué P5182560 P5182562 P5182569 P5182571 P5182581 P5182586 P5182605 P5182607 P5182609 P5182612 P5182613 P5182614 P5182659

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions