El Festival del Mar supera les expectatives en visitants i empreses i es planteja créixer l’any vinent

A Cambrils, la convocatòria s’ha decidit allargar fins avui dilluns aprofitant que és un dia festiu a moltes poblacions catalanes.

L’organització estima en 25.000 el nombre global de visitants del festival aquesta edició que ha passat per Sant Feliu de Guíxols, Port Ginesta i Cambrils.

Ja hi ha hagut diversos municipis costaners que s’han interessat per formar part del festival de cara a l’edició de 2013.

Barcelona, 28 de maig de 2012.- El Festival del Mar ha superat les expectatives inicials dels organitzadors que en fan una valoració de l’esdeveniment “molt positiva, tant pel que fa al nombre de visitants com d’empreses expositores” en les tres seus on s’ha dut a terme, Sant Feliu de Guixols, Port Ginesta i Cambrils, on avui acaba, com explica Miquel Guarner, el seu director i secretari general de l’Associació d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics (ADIN). El festival ha rebut la visita d’unes 25.000 persones, segons càlculs de l’organització, i la participació de més d’un centenar d’empreses expositores en total. La fórmula d’apostar per una exposició comercial amb grans oportunitats de compra i un complet programa d’activitats, i de buscar la col·laboració de les institucions i d’entitats nàutiques ha donat un bon resultat que no ha passat desapercebut a diversos municipis que ja s’han interessat per acollir la cita l’any vinent.

Des de l’organització, destaquen la implicació dels municipis que han col·laborat en l’organització del festival, com Sant Feliu de Guíxols i Cambrils, i el fet que s’hagi aconseguit potenciar les fires nàutiques que aquests organitzaven, Guixolsmar i la Fira Marítima de la Costa Daurada respectivament. També valoren el suport de l’empresa concessionària de Port Ginesta, on la Fira Nàutica d’Ocasió i del Xàrter s’ha convertit en una cita de referència dels aficionants cada primavera. A Cambrils, l’afluència de gent del cap de setmana ha fet decidir l’organització a allargar fins avui dilluns la convocatòria aprofitant que és festiu en diverses localitats catalanes. Pel que fa a les vendes, a falta de tenir el balanç definitiu amb les dades de les empreses, s’han tancat diferents operacions en les tres fires i la sensació és que aquestes han estat per sobre del que es preveia inicialment. “S’ha demostrat la voluntat de les empreses nàutiques de dinamitzar el mercat, sortir de la crisi i voler aprofitar el Festival del Mar per acostar les seves millors ofertes i els seus productes i serveis al públic”, valora Guarner.

Donat l’èxit de la convocatòria, de cara a l’any vinent, ja s’ha començat a valorar la petició de diversos municipis costaners catalans, ubicats a la demarcació de Girona i Barcelona, de formar part del Festival del Mar. D’entrada, hi ha la voluntat dels organitzadors de tornar a repetir l’experiència tant a Sant Feliu de Guíxols, Port Ginesta i Cambrils, segurament també al mes de maig.

ndp-El Festival del Mar supera les expectatives i es planteja créixer l\'any vinent-ok ndp-El Festival del Mar supera les expectatives i es planteja créixer l\'any vinent-ok

Fotos del Festival del Mar de Cambrils

Fotos del Festival del Mar de Port Ginesta

Fotos del Festival del Mar de Sant Feliu de Guíxols

Més informació a:
Tel: 93 886 22 48
685 506 531 info@monmar.net

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions