El Festival del Mar col·labora amb èxit en la recaptació de fons i la lluita contra el càncer infantil

El festival va cedir un espai expositor a les fires de St. Feliu de Guíxols i Cambrils a un grup de mares per recaptar fons per lluitar contra la malaltia.

La col·laboració s’ha saldat amb una recaptació de més de 1.700 euros i que s’ha lliurat íntegrament a l’Obra Social Sant Joan de Déu.

Barcelona, 20 de juny de 2012.- El Festival del Mar ha contribuït a ajudar a lluitar contra el càncer infantil amb la cessió d’un espai expositor a un grup de mares amb nens afectats per aquesta malaltia i vinculades a l’Obra Social Sant Joan de Déu. La iniciativa va aconseguir recaptar més de 1.700 euros durant les dues fires, la de Sant Feliu de Guíxols i la de Cambrils, en les quals les mares van participar. Des de l’organitzacó del festival veuen amb satisfacció el resultat de la col·laboració i en fan un balanç molt positiu. “De cara a futures edicions, intentarem mantenir la vinculació a iniciatives d’aquest tipus perquè tant des del festival com des del sector nàutic volem seguir contribuint a ajudar causes justes sempre que ens sigui possible”, afirma Miquel Guarner, director del Festival del Mar, que organitza l’Associació d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics (ADIN). Per la seva banda, Pepi Ortiz, impulsora de la iniciativa, declara que està molt agraïda al festival per la cessió de l’estand i que “espera que gràcies a aquest esforç i al de tantes altres persones que també treballen contra el càncer es pugui aconseguir ajudar al màxim nombre de nens possible”.

Pepi Ortiz i les mares dels nens actualitzen un blog (www.porlainvestigaciondelcancerinfantil.blogspot.com) on expliquen les diferents accions que duen a terme per recaptar fons per la investigació del càncer infantil que posteriorment lliuren a l’Obra Social Sant Joan de Déu. En aquest espai, Ortiz explica detalladament les quantitats recaptades a les fires que van ser de 982 euros a Guixolsmar-Festival del Mar de Sant Feliu de Guíxols i de 735 euros a la Fira Marítima de la Costa Daurada-Festival del Mar de Cambrils; en total, 1.717 euros als quals s’han de sumar els recollits en la seva participació a la Fira Multisectorial de Cambrils que van ser 594 euros i que va tenir lloc el primer cap de setmana de juny. Ortiz afirma que l’experiència “va ser molt satisfactòria” i que aquest tipus d’iniciatives els dóna “una força extraordinària i ens fa sentir útils”. Dóna les gràcies a ADIN, l’Ajuntament de Cambrils i al president del Club Nàutic Cambrils, Joaquim Oliva, per haver-ho fet possible. El Festival del Mar és una fira nàutica itinerant que aquest any s’ha dut a terme per primer cop a Catalunya: a Sant Feliu de Guíxols (11-13 maig); Port Ginesta (18-21maig) i Cambrils (25-28 maig). La iniciativa ha estat un èxit de públic i ha contribuït a dinamitzar les vendes del sector.

Sobre ADIN
L’Associació d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics (ADIN) és una entitat fundada l’any 1969 que compta amb més de 200 empreses i organitzacions sectorials associades i que té l’objectiu d’engegar accions per dinamitzar l’activitat econòmica en el sector nàutic i construir un model de creixement sostingut i respectuós amb el medi ambient basat en el turisme nàutic de qualitat com a activitat dinamitzadora. Treballa també per dissenyar polítiques de formació i d’ocupació que tinguin en compte les necessitats d’aquest món i instituir accions per millorar la imatge elitista que encara manté entre una part de la societat.

Més informació a:
Tel: 93 886 22 48 – 685 506 531 – [email protected] (Monmar Comunicació)

ndp Festival del Mar col·labora recaptació i lluita contra el càncer ndp Festival del Mar col·labora recaptació i lluita contra el càncer

Descarregar fotos

Por la investigación del cáncer infantil al Festival del Mar de Sant Feliu de Guíxols. Por la investigación del cáncer infantil al Festival del Mar de Sant Feliu de Guíxols. Por la investigación del cáncer infantil al Festival del Mar de Sant Feliu de Guíxols.

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions