ADIN preveu augmentar fins a cinc les fires del Festival del Mar l’any que ve davant l’èxit obtingut

Davant l’èxit de la primera convocatòria, l’associació vol incorporar dues fires més al festival que ha aconseguit reunir més de 250 embarcacions i un centenar d’expositors.

La gran majoria de les empreses valoren positivament la seva participació al festival i afirmen que l’any que ve tornaran a repetir.

De cara al Saló Nàutic de Barcelona, l’associació té la intenció de gestionar la presència de les empreses associades perquè els pugui resultar més avantatjós.

Barcelona, 28 de juny de 2012.- L’Associació d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics (ADIN) preveu ampliar fins a cinc els emplaçaments on es duu a terme el Festival del Mar. L’èxit, tant de públic com comercial, de la fira nàutica que de manera itinerant s’ha dut a terme a Sant Feliu de Guíxols, Port Ginesta (Sitges) i Cambrils per primer cop aquest any, ha animat ADIN, impulsora de la iniciativa, a incorporar dues fires més de cara l’any que ve. “La nostra intenció és sumar un emplaçament més a la demarcació de Girona i un altre a Barcelona”, explica Carlos Rico, president de l’entitat. “Volem que el festival sigui una marca paraigua i que en cap cas substitueixi l’entitat de cada fira que ja s’organitza sinó que ajudi a potenciar-les i fer-les créixer com ha passat aquest any”, afegeix. Aquest any el festival s’ha fet coincidir amb el VII Guixolsmar, a Sant Feliu de Guíxols; la IV Fira Nàutica d’Ocasió i del Xàrter de Port Ginesta; i la V Fira Marítima de la Costa Daurada de Cambrils. Ha tingut la col·laboració de les institucions locals i entitats sectorials.

ADIN ha donat a conèixer la seva intenció de potenciar el Festival del Mar en el transcurs de l’assemblea anual de l’associació, que es va dur a terme ahir al Museu Marítim de Barcelona. Durant la mateixa, va fer un balanç positiu de la creació del festival, tant pel que fa a la repercussió obtinguda com al públic assistent i al nombre d’empreses expositores. En total, el festival ha aconseguit reunir més d’un centenar d’empreses i de 250 embarcacions, tant en sec com a l’aigua, i fins a 20.000 visitants. L’associació ha donat fe de l’èxit de la iniciativa a través dels resultats d’una enquesta feta a les empreses participants en la qual la majoria es pronuncia a favor de repetir l’experiència l’any que ve i on destaquen que el paper de promoció turística que també te el festival.

Un altre dels projectes d’ADIN de cara a l’any que ve és impulsar un nou cicle de manteniment d’embarcacions com el de l’IES Sant Feliu de Guíxols a la Costa Brava nord, amb Empuriabrava com a possible emplaçament. De cara al Saló Nàutic de Barcelona, que es durà a terme al setembre per primer cop amb tota l’exposició al Port Vell com a única seu, l’associació té la intenció de gestionar la presència de les empreses associades perquè els pugui resultar més econòmic i avantatjós. L’assemblea també ha valorat molt positivament la gestió de l’associació, s’ha reafirmat en la voluntat d’independència i ha descartat qualsevol integració en altres col·lectius sectorials.

MONMAR COMUNICACIÓ, gabinet de premsa d’ADIN
info@monmar.net – Tel.: 93 886 22 48 – 685 506 531

ndp-ADIN preveu augmentar fins a cinc les fires del Festival Mar_cat ndp-ADIN preveu augmentar fins a cinc les fires del Festival Mar_cat

FOTOS FESTIVAL DEL MAR CAMBRILS

FOTOS FESTIVAL DEL MAR PORT GINESTA

FOTOS FESTIVAL DEL MAR SANT FELIU DE GUÍXOLS

Assemblea ADIN 2012

P6263051 P6263034 P6263031 P6263029 P6263022 P6263017

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions