Cervesa del Montseny celebra els 5 anys amb una nova cervesa i una gran festa popular

Serà el dissabte 14 de juliol, amb portes obertes a la cervesera, activitats populars i un festival musical amb grups com Strombers o Malacaton.

Coincidint amb aquesta data surt al mercat la nova Montseny Aniversari, una versió de la Pale Ale anglesa que s’exportava a l’Índia en l’època colonial.

Sant Miquel de Balenyà, 6 de juliol de 2012.- El proper dissabte 14 de juliol, Cervesa del Montseny celebrarà el seu 5è aniversari obrint les portes de casa seva a tothom qui vulgui visitar les seves instal·lacions i gaudir d’una jornada plena d’activitats populars. La cervesera osonenca ha preparat tot un dia d’actes festius que començaran a les 11 del matí amb l’inici de la jornada de portes obertes i que s’allargarà fins passada la mitjanitamb un festival musical que tindrà als Strombers i a Malacaton com a caps de cartell.
Totes les activitats i concerts seran gratuïtes.

A més de poder visitar la cervesera durant tot el dia, també hi serà present la cultura popular catalana amb actuacions dels Bastoners de Malla (12h), els Geganters de Sant Miquel de Balenyà i els Grallers i Timbalers de Vic (13h) i els Bandolers de Catalunya (15h). La productora Mag Pota també oferirà diverses actuacions (16h). El festival musical començarà amb l’actuació d’Acousters (18h), seguits de Tirantlofunk (19h) i de Malacaton (20h) i els Strombers (22h). Dj Dr. Batonga tancarà la festa a partir de la mitjanit.

Durant tota la jornada també hi haurà servei de restauració a càrrec de Planes Bones, amb una zona de carpes amb taules i cadires, a l’estil d’una autèntica jornada cervesera. Es podran degustar cinc varietats de Cervesa del Montseny (Lupulus, Malta, Blat, Negra,
Malta Cuvée) i també la nova Montseny Aniversari. Hi haurà altres cerveses com la Summer IPA de Humala o les varietats American Blond, Disco Beer i Aun Más a Jesús d’Evil Twin Brewing.

La nova Montseny Aniversari
Coincidint amb els 5 anys de Cervesa del Montseny surt al mercat una nova varietat, la Montseny Aniversari. Es tracta d’una cervesa d’estil Indian Pale Ale, IPA, un estil que és molt conegut dins del món cerveser. La Montseny Aniversari és una cervesa forta d’alta fermentació, elevat grau i amargor. És una versió de la Pale Ale anglesa que s’exportava a
l’Índia en l’època colonial.

Cervesa del Montseny
La Cervesa del Montseny va néixer el 2007 amb l’objectiu de consolidar-se com una de les microcerveseries de referència del país. Amb una capacitat productiva de 3.000 litres en cada elaboració, els seus cervesers porten a terme una experimentació constant per
tal d’elaborar noves cerveses que puguin esdevenir nous productes de temporada.

Darrerament, la microcervesera osonenca s’ha equipat amb la tecnologia més puntera per seguir produint cervesa artesana i natural utilitzant els equips més moderns. Ha incorporat un nou dipòsit per afavorir una òptima fermentació i tres fermentadors cilindro-cònics que
permeten produir cervesa amb una mínima oxigenació. L’objectiu final és oferir unes cerveses de la màxima qualitat.

Trobareu més informació relacionada amb la nota de premsa a les adreces www.cervesamontseny.cat o https://www.facebook.com/cervesamontseny

Per qualsevol altra informació, concertar alguna entrevista o conèixer més detalls d’aquest 5è aniversari: Carles Muñoz (687 924 284)

Cervesa del Montseny celebra el 5è aniversari Cervesa del Montseny celebra el 5è aniversari

Cartell de l’acte i nova Montseny Aniversari

Cartell5Aniversari MONTSENY IPA + got

Per qualsevol altra informació, concertar alguna entrevista o conèixer més detalls d’aquest 5è aniversari: Carles Muñoz (687 924 284) / periodismerural@gmail.com

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions