Hermanos Berga estableix un acord de distribució amb Sunseeker Spain per a consolidar la seva estratègia empresarial

L’empresa tarragonina ha establert un compromís amb la drassana britànica a través del seu distribuïdor a Espanya per comercialitzar les seves embarcacions entre Cambrils i Dénia.

L’acord referma l’estratègia empresarial d’incorporar a la seva cartera marques referents per a consolidar-se com un dels majors concessionaris nàutics de Catalunya i Espanya.

La distribució es realitzarà a través de la delegació amb què compta al País Valencià, concretament a Marina de Dénia, i des de la seu central de Cambrils.

Cambrils, 12 de juliol de 2012.- L’empresa Hermanos Berga ha arribat a un acord amb Sunseeker a través del seu distribuïdor a Espanya, Sunseeker Spain, per comercialitzar les embarcacions de la drassana britànica, una de les més prestigioses del món, concretament a la zona compresa entre Cambrils i Dénia. En virtud del compromís, Hermanos Berga es farà càrrec de la comercialització, servei postvenda i dels aspectes de representació i promoció del conegut constructor que fabrica vaixells d’alta gamma a motor de fins a 40 metres d’eslora des del sud d’Anglaterra. “És un pas endavant per a la nostra empresa que farà que concentrem part dels esforços empresarials en aquesta gran marca”, afirma Magda Berga, representant d’Hermanos Berga. Amb la incorporació, Hermanos Berga referma la seva estratègia empresarial de sumar a la seva cartera marques referents del mercat com Sunseeker per a consolidar-se com un dels majors concessionaris nàutics de Catalunya i Espanya.

Des d’Hermanos Berga, veuen l’acord com la unió de dues marques consolidades i estan convençuts que “el benefici serà mutu; a nosaltres perquè ens permetrà comptar amb una de les marques líders del mercat i a Sunseeker per la garantia en el servei de venda i atenció al client que dóna una empresa com la nostra, amb una trajectòria consolidada”. Hermanos Berga té clar que en la seva aposta per la drassana britànica resultarà decisiu “el coneixement que tenim del mercat, sobretot pel que fa al segment d’embarcacions a motor que construeix Sunseeker, d’alta gamma i amb un excel·lent nivell d’acabats, i el gran servei postvenda que sempre ens ha caracteritzat”. Això sí, l’empresa remarca que “en cap cas l’acord anirà en deteriment del servei que donem als clients amb els que ja comptem”. La comercialització i distribució de les embarcacions Sunseeker es realitzarà a través de la delegació d’Hermanos Berga al País Valencià, concretament a Dénia, i des de la seva seu central de Cambrils. L’empresa, amb presència habitual als salons internacionals, estrenarà com a nou distribuïdor Sunseeker al Saló Nàutic de Barcelona que es durà a terme entre el 26 i el 30 de setembre al Port Vell de la Ciutat Comtal.

Sobre Hermanos Berga
Hermanos Berga és una empresa dedicada a la venda i distribució d’embarcacions d’alta gamma, com Sunseeker, però també de vaixells de petita i mitjana eslora de marques com Zodiac, Faeton, Sea Ray i Stingray. Fundada al 1970 per Jaume Berga, compta amb una vintena de treballadors i unes instal·lacions de 18.000 m2 a Cambrils, on té les seves oficines centrals i des d’on també desenvolupa altres activitats com el pupilatge i manteniment de vaixells, magatzem de recanvis, gestoria i venda d’unitats d’ocasió. La seva llarga trajectòria li ha servit per acumular una gran experiència en el servei postvenda i de tracte amb el client. Té delegacions comercials a Mallorca (Port Portals), Eivissa (Marina Botafoch) i Dénia (Marina de Dénia), i participa en salons internacionals, com el de Barcelona. També està present a fires nàutiques locals, com el Festival del Mar de Cambrils, ciutat a la qual l’empresa sempre s’ha sentit molt vinculada. Compta amb la certificació ISO 9001 que acredita la qualitat del seu servei. Per la seva banda, Sunseeker, drassana fundada als anys 70, s’ha convertit a l’actualitat en una de les més valorades del món per la seva aposta constant per innovar i la recerca per l’excel·lència en embarcacions d’alta gamma. Dedica a l’exportació quasi la totalitat dels vaixells que surten dels seus centres de producció de Poole i Portland, al sud d’Anglaterra, i que comercialitza a través de concessionaris en una seixantena de països dels cinc continents.

Més informació a:
[email protected] – Tel. 93 886 22 48 / 685 506 531 (Monmar Comunicació)

ndp-Hermanos Berga estableix un acord de distribució amb Sunseeker Spain per a consolidar la seva estratègia empresarial ndp-Hermanos Berga estableix un acord de distribució amb Sunseeker Spain per a consolidar la seva estratègia empresarial

hermanos berga_2 hermanos berga_1 hermanos berga_3 hermanos berga_4 hermanos berga_5 hermanos berga_6 hermanos berga_7 Sunseeker Portofino 40 Sunseeker Predator 130 Sunsekker Predator 84 Hermanos Berga_10 Hermanos Berga_9 Hermanos Berga_8 Banderes d'Hermanos Berga i Sunseeker Spain, a la seu central de l'empresa concessionària, a Cambrils.
Banderes d'Hermanos Berga i Sunseeker Spain, a la seu central de l'empresa concessionària, a Cambrils.
Mas información:
[email protected] Tel. 93 886 22 48 / 685 506 531

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions