Centenars de persones celebren els 5 anys de Cervesa del Montseny

A més de les activitats populars, les visites guiades i els concerts, durant la jornada es van servir més de 1.000 litres de Cervesa del Montseny

Des de la companyia cervesera es valora molt positivament el creixent interès de la gent per conèixer de primera mà el procés cerveser.

Sant Miquel de Balenyà, 16 de juliol de 2012.- Cervesa del Montseny va celebrar aquest dissabte 14 de juliol el seu 5è aniversari acompanyat per amics i un nombrós públic que cada vegada s’interessa més pel món cerveser i pel procés d’elaboració artesà d’aquesta beguda. La jornada va començar a mig matí i es va allargar fins passada la mitjanit, amb un munt d’activitats festives i un degoteig constant de visitants.

A més de les actuacions populars de grups com els Bastoners de Malla o els Geganters de Sant Miquel de Balenyà i el festival musical amb grups com Malacaton o Strombers, una de les activitats més concorregudes van ser les visites guiades a les modernes instal·lacions que la cervesera osonenca té a Sant Miquel de Balenyà. En grups de 15 o 20 persones, tothom qui va voler va poder conèixer de primerà mà el procés d’elaboració de la cervesa artesana en les seves diferents varietats. A més, durant tota la jornada es van servir més de 1.000 litres de Cervesa del Montseny.

Des de la direcció de la companyia, Julià Vallès valora “molt positivament la resposta de la gent en aquesta festa del 5è aniversari. Estem molt contents d’haver pogut celebrar una data tan assenyalada en companyia de tanta gent”. De la mateixa manera, explicava que “l’interès per les visites guiades demostra que el públic vol conèixer de primera mà el procés cerveser i les noves receptes cerveseres, com la que es va crear per a l’ocasió, la Montseny Aniversari, una cervesa d’estil Indian Pale Ale en què sobresurt l’amargor de llúpol i sorprèn la seva qualitat de fer passar la set”.

La nova Montseny Aniversari
Coincidint amb els 5 anys de Cervesa del Montseny surt al mercat aquesta nova varietat, la Montseny Aniversari. Es tracta d’una cervesa d’estil Indian Pale Ale, IPA, un estil que és molt conegut dins del món cerveser. La Montseny Aniversari és una cervesa forta d’alta fermentació, elevat grau i amargor. És una versió de la Pale Ale anglesa que s’exportava a l’Índia en l’època colonial.

Cervesa del Montseny
La Cervesa del Montseny va néixer el 2007 amb l’objectiu de consolidar-se com una de les microcerveseries de referència del país. Amb una capacitat productiva de 3.000 litres en cada elaboració, els seus cervesers porten a terme una experimentació constant per tal d’elaborar noves cerveses que puguin esdevenir nous productes de temporada.

Darrerament, la microcervesera osonenca s’ha equipat amb la tecnologia més puntera per seguir produint cervesa artesana i natural utilitzant els equips més moderns. Ha incorporat un nou dipòsit per afavorir una òptima fermentació i tres fermentadors cilindro-cònics que permeten produir cervesa amb una mínima oxigenació. L’objectiu final és oferir unes cerveses de la màxima qualitat.

Trobareu més informació relacionada amb la nota de premsa a les adreces www.cervesamontseny.cat o https://www.facebook.com/cervesamontseny

NP Valoració Festa 5 anys Cervesa del Montseny NP Valoració Festa 5 anys Cervesa del Montseny

Imatges per descarregar de la Festa dels 5 anys de Cervesa del Montseny

DSC_0044 DSC_0032 DSC_0025 DSC_0011 DSC_0004

Per qualsevol altra informació, concertar alguna entrevista o conèixer més detalls d’aquest 5è aniversari: Carles Muñoz (687 924 284) – periodismerural@gmail.com

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions