La Penya Blaugrana de Tona celebra el cinquè aniversari amb nombrosos actes i la IX Trobada de Penyes d’Osona i el Ripollès

L’entitat ha preparat un programa d’actes que inclou des de competicions esportives fins a música i un dinar de germanor i la trobada de penyes d’Osona i el Ripollès.

La celebració comptarà amb la presència de noms destacats del món del futbol, com Carles Reixach, Pere Escobar i Jaume Creixell.

El FC Barcelona ha donat suport a l’aniversari rebent una delegació de la Penya Blaugrana de Tona a les instal·lacions del club el passat diumenge.

Tona, 5 de setembre de 2012.- La Penya Blaugrana de Tona ha organitzat un cap de setmana intens d’activitats amb motiu del seu cinquè aniversari, amb un programa d’actes que inclou des de competicions esportives fins a música, jocs infantils i un dinar de germanor. L’entitat, que compta amb més de 300 socis i és una de les penyes blaugranes més actives d’Osona, vol que la iniciativa serveixi per a “gaudir d’un cap de setmana amb un gran sentiment blaugrana” a tothom que hi participi, com afirma Eduard Vivas, el seu president. L’efemèride servirà per dur a terme la IX Trobada de Penyes d’Osona i el Ripollès i comptarà amb la presència de noms destacats del món del futbol, com Carles Reixach, Pere Escobar i Jaume Creixell.

Bona part de les activitats es concentren el dissabte 8 de setembre en què diversos equips de les penyes blaugranes d’Osona i el Ripollès disputaran un torneig de futbol 7 i hi haurà una botifarrada popular a l’exterior de La Canal al vespre que acabarà amb la música disco de PD Almogàvers. Durant la jornada també s’instal·laran inflables i es s’organitzaran jocs per a la canalla. Una de les activitats en què s’espera un públic més nombrós és una tertúlia sobre futbol a la sala La Canal en què participaran l’exjugador del Barça, Carles Reixach, els periodistes Pere Escobar i José Luis Carazo, i l’exentrenador i ara comentarista esportiu, Jaume Creixell. L’assistència és gratuïta.

L’aniversari també servirà per acollir la IX Trobada de Penyes Blaugranes d’Osona i el Ripollès que obrirà la jornada del diumenge 9 de setembre i reunirà membres de la vintena de penyes del Barça de les dues comarques vinguts de pobles com Campdevànol, Camprodon, Ripoll, Montesquiu, Roda de Ter, Les Masies de Voltregà, Manlleu i Torelló. Al matí, els bastoners i geganters de Tona també participaran de la festa amenitzant un recorregut pels carrers del poble que acabarà a la plaça Major. Els actes clouran amb un dinar de germanor al centre cívic de La Canal i un ball a càrrec del conjunt Els Allstar Covers.

Recepció del FC Barcelona
El FC Barcelona ha volgut donar suport als actes del cinquè aniversari i de la trobada de penyes rebent una delegació de la Penya Blaugrana de Tona a les instal·lacions del club el passat diumenge. El directiu en cap de la Comissió Social, Pau Vilanova, va ser l’encarregat de rebre l’entitat en un acte en què també van ser presents el delegat del Consell Consultiu de Penyes per Osona i Ripollès, Francesc Xavier Canudas, i l’alcalde de Tona, Josep Salom.

Per a més informació:
Tel. 674 940 043 (Penya Blaugrana de Tona)
MONMAR COMUNICACIÓ: [email protected], tel. 93 886 22 48, 685 506 531

La Penya Blaugrana de Tona celebra 5è aniversari amb IX Trobada de Penyes Osona i Ripollès La Penya Blaugrana de Tona celebra 5è aniversari amb IX Trobada de Penyes Osona i Ripollès

Foto de la delegació de la Penya Blaugrana de Tona que va presentar els actes de l'aniversari i la trobada de penyes al FC Barcelona. Escut de la Penya Blaugrana de Tona al Camp Nou. Foto de la delegació de la Penya Blaugrana de Tona que va presentar els actes de l'aniversari i la trobada de penyes al FC Barcelona.

TOTES LES FOTOS DE L’ÀLBUM DE FLICKR

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions