La Penya Blaugrana de Tona celebra el seu 5è aniversari amb molta participació en totes les activitats

Tona, 9 de setembre de 2012.- L’aniversari de la Penya Blaugrana de Tona ha comptat amb un alt nivell de participació en totes les activitats organitzades. La celebració ha inclòs un partit de futbol entre dos equips formats per penyistes del Barça, una botifarrada popular a l’exterior de La Canal i, a la nit, una sessió de música disco a càrrec de PD Almogàvers el dissabte. Malgrat la tarda de dissabte va ploure, la majoria d’activitats es van poder dur a terme amb normalitat. Al diumenge al matí, una desena de penyes han participat a la IX Trobada de Penyes del Barça d’Osona i el Ripollès.

Un dels actes més concorreguts ha estat la tertúlia sobre futbol que van mantenir ahir a la Sala La Canal l’exfutbolista Carles Rexach i els periodistes Pere Escobar, José Luis Carazo, Dionís Crusellas i Guillem Freixa com a moderador. Tots ells es van mostrar convençuts que l’equip de Tito té tant potencial futbolístic com el de Guardiola i que els problemes i la divisió del vestidor del Madrid aquest any beneficiaran l’equip blaugrana. Respecte “la tristesa” de Cristiano Ronaldo, Carazo va afirmar que aquesta és deguda a un tema econòmic i també a la gelosia que el jugador portugués sent pel fet que Iniesta hagi estat proclamat millor jugador de l’any de la UEFA. Pel que fa a Cesc, Escobar va dir que és un jugador molt competitiu i que ell mateix està convençut que acabarà entrant a l’equip.

Un dels actes centrals de la celebració ha estat la IX Trobada de Penyes del Barça d’Osona i el Ripollès que ha tingut lloc aquest matí al local social de la penya, amb la participació d’una desena de penyes i de nombrosos penyistes. Després de fer un esmorzar conjunt, les penyes han fet un recorregut conjunt pels carrers de Tona, amb els seus estendards i acompanyats dels bastoners i els gegants de la població. El programa d’actes es tancarà aquesta tarda amb un dinar de germanor a la sala La Canal que comptarà amb la presència del vicepresident del FC Barcelona, Jordi Cardoner, i on es preveu l’assistència d’unes 130 persones. La directiva de l’Àrea Social del Barça, Griselda Soteras, ha assistit a tots els actes durant el cap de setmana.

ndp- Molta participació 5è aniversari Penya Blaugran de Tona i IX Trobada de Penyes d\'Osona i el Ripollès ndp- Molta participació 5è aniversari Penya Blaugran de Tona i IX Trobada de Penyes d\'Osona i el Ripollès

Fotos per descarregar xxx


Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions