L’osonenc Carles Gómez, de Kiwe Studio, autor del disseny que il·lustra una sèrie limitada d’ampolles d’aigua de Font Vella

La seva proposta, inspirada en les tribus urbanes i grups socials, va ser una de les escollides entre els més de 90 dissenys presentats a un concurs convocat per la marca.

Gómez espera que el guardó li serveixi per reivindicar-se com a il·lustrador i sigui un fet diferencial per a l’estudi de disseny que dirigeix a Vic junt amb Bet Puigblanqué.

El premi, dotat amb 3.000 euros, ha portat Gómez a protagonitzar un vídeo amb la resta de guanyadors dels concurs que ha superat ja les 170.000 visites a Youtube.

ndp-L\'osonenc Carles Gómez, autor disseny sèrie limitada ampolles Font Vella_ok ndp-L\'osonenc Carles Gómez, autor disseny sèrie limitada ampolles Font Vella_ok

Més informació:
MONMAR COMUNICACIÓ

E. Aymerich Jou: [email protected] · tel. 93 886 22 48 · 685 506 531

VEURE TOTES LES FOTOS DE L’ÀLBUM

Carles Gómez i Bet Puigblaqué, de Kiwe Studio, mostren l'ampolla amb el disseny guanyador. Disseny de Carles Gómez aplicat a les ampolles de Font Vella. Carles Gómez, observant els dissenys premiats a l'estudi que n'ha traslladat l'aplicació a les ampolles de Font Vella. Foto: Font Vella.Carles Gómez, amb la resta de guanyadors del concurs de disseny de Font Vella. Foto: Font Vella. Carles Gómez, amb el taló del premi i junt a una altra de les guanyadores del concurs. Foto: Font Vella.

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions