El Gremi de Llibreters presenta Liberdrac, portal que incorpora les llibreries a la venda del llibre digital

Ofereix una àmplia oferta de títols en català i castellà i, properament, també en anglès, tan de fons com les últimes novetats.

Es tracta d’una experiència, inèdita a l’Estat i en el sector, que representa “una aposta estratègica per a obrir una finestra als nous models de lectura” per part de les llibreries.

Liberdrac facilita la compra i lectura de llibres digitals amb prestacions com llegir des de qualsevol dispositiu sense baixar-se cap programa o el sistema one-click-payment.

Barcelona, 4 d’octubre de 2012.- El Gremi de Llibreters de Catalunya ha presentat avui Liberdrac, un portal de venda de llibres digitals que ofereix una àmplia oferta de títols en català i castellà i, properament, també en anglès, tant de fons com les últimes novetats. Es tracta d’una experiència col·laborativa, inèdita a l’Estat i en el sector, impulsada pel Gremi de Llibreters de Catalunya per a posicionar-se en el negoci digital del llibre i que representa “una aposta estratègica per a obrir una finestra als nous models de lectura”, en paraules d’Antoni Daura, president del Gremi.

Tecnologia punta, una imatge potent de marca i un ampli catàleg són els tres actius que permetran aconseguir resultats de venda i de promoció del llibre digital des des les llibreries. Liberdrac vol ser una eina per accelerar la presència del llibre digital i fer-ho amb un valor afegit que només aporten les llibreries com a professionals del llibre: la seva capacitat de prescripció i de servei gràcies a la proximitat amb el lector.

La gestió compartida de les quaranta llibreries que engeguen el projecte els aporta sinèrgies com ara l’optimització de costos i la millora de l’eficiència del servei, qualitats imprescindibles per a ser competitius. Un exemple: a les petites llibreries se’ls obre un mercat i a les grans se’ls redueixen costos. La voluntat de ser competitius obre Liberdrac a plantejar-se escenaris de creixement, tant de l’oferta –es negocia amb diversos distribuïdors per fer-la més gran–, com dels socis participants –de Catalunya a l’Estat i al món–. Pel que fa al fons editorial en llengua catalana, Liberdrac aspira a serne el principal referent.

Liberdrac vol obtenir un ràpid posicionament a Internet, per això incorpora un mòdul social amb connexió a Facebook i Twitter. Amb un ús àgil i intuïtiu, el portal està pensat per facilitar la compra i la lectura als usuaris. En són exemples l’opció de llegir des de qualsevol dispositiu sense baixar-se cap programa, la possibilitat de descàrrega o de lectura en el núvol o el sistema one-click-payment (pagament en un sol clic), que permet comprar els llibres sense haver d’entrar les dades cada vegada.

L’aposta estratègica que és Liberdrac es completa amb un e-reader de tecnologia d’última generació, que el públic trobarà a la seva llibreria. Liberdrac pren el compromís d’actualitzar contínuament tant l’e-reader com les seves prestacions. Dispositiu tàctil, diccionaris en català, anglès i castellà, cerca dins el text, connexió wi-fi…un seguit de prestacions avançades per ser competitius des del portal fins al lector.

Més informació a Monmar Comunicació, gabinet de premsa de Liberdrac

E. Aymerich Jou – Tel. 93 886 22 48 – 685 506 531 / [email protected]

ndp-Gremi Llibreters presenta Liberdrac, que incorpora llibreries venda llibre digital ndp-Gremi Llibreters presenta Liberdrac, que incorpora llibreries venda llibre digital

Fotos de la presentació, del portal Liberdrac i de l’e-reader que comercialitzaran les llibreries

PA033350 PA033345 PA033344 PA033347 Captura3 Captura2 Captura1 PA033376 PA033371 PA033361

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions