Es presenta Ecogrup Ecològica-La Tavella, iniciativa empresarial que busca integrar persones amb discapacitat intel·lectual

La Tavella, Horta Ecològica: Fruita i verdura molt sanes i amb compromís social

Ahir es va presentar l’empresa Ecogrup Ecològica, s.l. dins del marc del SopaSa que organitza el restaurant el Morter.

Ecogrup Ecològica és una empresa creada per l’Associació Sant Tomàs i l’Associació Viver de Bell-lloc que té l’objectiu de donar sortida comercial a la producció agrícola generada als horts de Sant Tomàs a Osona i als del Vallès Oriental.

Amb aquest projecte els socis fundadors volen promoure directament o indirectament la integració sociolaboral de persones amb discapacitat intel·lectual i/o risc d’exclusió social a través de la recuperació de l’agricultura tradicional.

ndp_Es present ecogrup ecològica-La Tavella, iniciativa empresarial per a la integració sociolaboral de persones amb discapacitatok ndp_Es present ecogrup ecològica-La Tavella, iniciativa empresarial per a la integració sociolaboral de persones amb discapacitatok

ENLLAÇ A L’ÀLBUM DE FOTOS PRESENTACIÓ (CLIQUEU FOTO PER VEURE PEU)

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions