El Morter mostra el seu compromís social aquest Nadal col·laborant amb mitja dotzena d’entitats com La Marató i ADFO

El restaurant participarà en l’organització de mitja dotzena d’accions solidàries aquest Nadal, com un taller de cuina gratuït i un dinar per a l’Associació de Disminuïts Físics d’Osona.

També cedirà les seves instal·lacions perquè es puguin realitzar dos concerts i un bingo a favor del programa La Marató de TV3, dedicat a recaptar fons per al càncer.

La seva implicació solidària es manté durant l’any gràcies als vincles que l’uneixen a una desena d’entitats, com l’Associació Sant Tomàs, ASVAT, La Tavella, el Banc de Sang i Teixits, etc.

Més informació: Monmar Comunicació · E. Aymerich Jou · [email protected] · Tel. 93 886 22 48 · 685 506 531

ndp_El Morter mostra compromís social col·laborant mitja dotzena entitats com La Marató i ADFO ndp_El Morter mostra compromís social col·laborant mitja dotzena entitats com La Marató i ADFO

ÀUDIO-MP3: Declaració Marga Cabanillas sobre el compromís social d’El Morter

ÀUDIO-MP3: Declaració Marga Cabanillas sobre la col·laboració amb ADFO

ÀUDIO-MP3: Declaració Àngel Bujons sobre el taller de cuina que imparteix gratuïtament per Nadal

ÀUDIO-MP3: Declaració Àngel Bujons sobre la col·laboració amb La Marató de TV3

FOTOS RESTAURANT I RESPONSABLES; DECORACIÓ NADAL A CÀRREC D’ADFO AL 2010 Accedir a l’àlbum de Flickr

Membres d'ADFO preparant arbres de Nadal per decorar El Morter al 2010. Membres d'ADFO treballant en la preparació d'elements de decoració nadalenca. Façana del restaurant El Morter. Façana del restaurant El Morter. Marga Cabanillas i Àngel Bujons, responsables del restaurant El Morter. Marga Cabanillas i Àngel Bujons, responsables del restaurant El Morter. Marga Cabanillas i Àngel Bujons, responsables del restaurant El Morter. Els membres d'ADFO també van decorar les oliveres d'un dels espais exteriors del restaurant ara fa dos anys. Flors de Nadal que els membres d'ADFO van col·locar a les jardineres d'El Morter al 2010. Centre nadalenc decorant una de les taules del restaurant El Morter al 2010.

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions