Convocatòria de mitjans / Presentació Festa dels Tonis de Santa Eugènia de Berga

L’Ajuntament de Santa Eugènia de Berga (Osona) i l’associació de Tonis del municipi presenten el proper dimarts una nova edició d’aquesta històrica festa, declarada Festa Tradicional d’Interès Nacional i que enguany se celebrarà els dies 17, 26 i 27 de gener.

Dia: 15/01/2013
Hora: 19h
Lloc: Ajuntament de Santa Eugènia de Berga (Plaça Major, 1)
Intervenen:
. Anna Franquesa, alcaldessa de Santa Eugènia de Berga
. Josep Burgaya, president dels Tonis de Santa Eugènia de Berga
. Josep Cribillés, dels Tonis de Santa Eugènia de Berga
. Lluís Cribillés, dels Tonis de Santa Eugènia de Berga

Motiu: Amb almenys 124 anys d’història, els Tonis de Santa Eugènia de Berga són una de les representacions culturals i populars amb més tradició del nostre país. Enguany, la festa presenta diverses novetats, com ara la retransmissió en directe per streaming del pregó, a càrrec d’un gran entusiasta i estudiós del fill il·lustre del poble, Segimon Malats Codina. Provinent de Madrid, José Manuel Pérez García, membre de la Real Academia de Ciencias Veterinarias, explicarà les últimes descobertes i com els animals han format part de la vida d’aquest personatge de Santa Eugènia que va fundar una professió a Espanya, la Veterinària. Com sempre, el moment àlgid de la festa serà el passant de diumenge 27, amb varietat de carros, genets i acompanyament musical.

Preguem confirmeu assistència a l’acte a:
Carles Muñoz, responsable de premsa dels Tonis de Santa Eugènia de Berga
Tel.: 687 924 284

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions