Les coques de Perafita triomfen a la inauguració de la primera botiga de Forn Franquesa a Barcelona

La inauguració ha aplegat un nombrós públic que no s’ha volgut perdre l’obertura del local i que ha elogiat la qualitat de les coques i brioixos servits a l’acte.

A l’acte, hi han acudit les dues generacions que porten les regnes de l’empresa, Salvador Franquesa i Lina Pascal, i els seus fills Elisabet i Albert, que han expressat la seva satisfacció per l’afluència de públic i per l’emplaçament de la botiga.

Els responsables de l’empresa han anunciat la seva intenció d’obrir nous establiments a Barcelona i Vic.

Barcelona, 8 de febrer de 2012.- La primera botiga que Forn Franquesa obre a Barcelona per vendre les populars coques de Perafita no podia tenir millor estrena. La inauguració, que ha tingut lloc aquesta tarda, ha comptat amb un nombrós públic que no s’ha volgut perdre l’obertura del local i que ha elogiat la qualitat de les diferents varietats de coques i brioixos que s’han servit a l’acte, que s’elaboren de manera artesanal. Les aproximadament 300 persones que han passat per la botiga n’han destacat també la seva situació, molt a prop de la Sagrada Família, i el disseny i distribució de l’espai. La família Franquesa, responsable de Forn Franquesa, ha aprofitat l’avinentesa per anunciar la intenció d’obrir nous establiments.

Entre el públic assistent a la inauguració hi ha hagut nombrosos veïns, algun passavolant, i clients i amics de Forn Franquesa. També hi han acudit les dues generacions que porten les regnes de l’empresa, Salvador Franquesa i Lina Pascal, i els seus fills Elisabet i Albert Franquesa, que han expressat la seva satisfacció per la gran afluència de públic a l’acte i per l’emplaçament de la botiga. “Sempre ens ha agradat l’Eixample per l’ambient de barri que s’hi viu; per això, quan vam trobar aquest local, molt a prop de la Sagrada Família, vam pensar que era ideal per obrir la primera botiga a Barcelona”, explica Elisabet Franquesa. Els responsables de Forn Franquesa han anunciat la intenció d’obrir nous establiments a la Ciutat Comtal i a Vic encara que la decisió dependrà dels resultats de la botiga acabada d’inaugurar i de la marxa general de l’empresa.

La nova botiga, de 45 m2, s’ha dissenyat “amb encant” i en la línia d’altres establiments propis de l’empresa, amb la marca perfectament identificable des de l’exterior i tots els productes ben il·luminats i a la vista del client; s’hi vendran les populars coques de Perafita, tant dolces com salades, el seu producte estrella, però també tota la seva gamma de pastissos i brioixeria i pa de pagès. Tots els productes s’elaboren a Perafita, on l’empresa compta amb un obrador de 300 m2, i seguint el procés artesanal que va iniciar fa més de mig segle el fundador, Lluís Franquesa. A banda del de Barcelona, Forn Franquesa té quatre establiments propis més, a Perafita, Platja d’Aro i Vic. També comercialitza els seus productes a diferents punts de venda ubicats a la demarcació de Barcelona i a moltes fires i mercats de Catalunya.

Sobre Forn Franquesa

Fundada per Lluís Franquesa al 1952 com un petit forn de poble, on es venia pa i coques, Forn Franquesa s’ha convertit en els seus 60 anys d’història en una empresa referent en el sector dels productes de proximitat associada a la marca coques de Perafita. Sota les regnes de Salvador Franquesa i Lina Pascal i dels seus fills Albert i Elisabet, té actualment més d’una quarentena de treballadors, cinc botigues pròpies, i una important presència en les principals fires i mercats de Catalunya que li ha permès créixer i dibuixar un pla d’expansió per seguir obrint nous establiments en el futur. L’empresa va experimentar un important creixement a partir dels anys 80 de mans de Salvador Franquesa, que va començar a organitzar visites guiades a la botiga de Perafita i a comercialitzar i donar a conèixer les coques arreu gràcies a la presència a les fires. Els últims anys, Forn Franquesa ha diversificat el negoci obrint una agrobotiga a Perafita, on a banda dels seus productes venen també formatges, embotits i vi, i la casa rural Ca L’Estamenya, inaugurada al 2008.

Per a més informació:

Monmar Comunicació, gabinet de premsa de Forn Franquesa

Tel. 93 886 22 48 · 685 506 531 · [email protected].

ndp__Les coques de Perafita triomfen inauguració primera botiga Forn Franquesa a Barcelona ndp__Les coques de Perafita triomfen inauguració primera botiga Forn Franquesa a Barcelona

Tall 1 àudio_Elisabet Franquesa comenta l’emplaçament de la botiga

Tall 2 àudio_Elisabet Franquesa destaca les bones sensacions de la inauguració de la botiga

Tall 3 àudio Elisabet Franquesa parla de la creació de nous establiments

FOTOS DE LA INAUGURACIÓ

P2073650

P2073649

D'esquerra a dreta: Albert i Elisabet Franquesa, Lina Pascal i Salvador Franquesa, actuals responsables de Forn Franquesa.

D'esquerra a dreta: Albert i Elisabet Franquesa, Lina Pascal i Salvador Franquesa, actuals responsables de Forn Franquesa, davant de la seva primera botiga a Barcelona.

D'esquerra a dreta: Albert i Elisabet Franquesa, Lina Pascal i Salvador Franquesa, actuals responsables de Forn Franquesa.

D'esquerra a dreta: Albert i Elisabet Franquesa, Lina Pascal i Salvador Franquesa, actuals responsables de Forn Franquesa, davant de la seva primera botiga a Barcelona.

P2073638

P2073632

P2073608

P2073605

P2073603

P2073598

P2073594

]

3 Comments

 1. Benvinguts al Barri de la Sagrada Familia
  Enhorabona ! Us ha quedat un local molt atractiu i a l’hora acullidor

  Respon
 2. Benvinguts al Barri de la Sagrada Familia
  Enhorabona! Us ha quedat un local atractiu i alhora acullidor

  Respon
 3. Lisbeth Stahn escrigué:

  Wow, Forn Franquesa in Barcelona. We normally went to Perafita to buy the fantastic cakes. Welcome to Barcelona… we love you are finally here!

  Respon

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions