Cervesa del Montseny inicia el 2013 amb més inversions, major producció i un augment de les visites guiades

La cervesera osonenca ha començat a exportar a Itàlia i ha signat un acord de col·laboració amb una societat que gestiona marques de Suècia i Dinamarca

Les previsions indiquen que les exportacions augmentaran d’un 10% a un 20% i que això implicarà un augment de la producció d’uns 30.000 litres

Durant el 2013 també es volen potenciar les visites guiades a l’empresa, que l’any passat van portar a aproximadament un miler de persones a conèixer el procés de fabricació d’aquesta cervesa artesana.

Sant Miquel de Balenyà, 26 de febrer de 2013.- La Companyia Cervesera del Montseny ha iniciat l’any 2013 amb optimisme, amb previsió d’augment de les exportacions, de la producció i de les visites guiades. Aquestes visites permeten conèixer de primera mà el procés de fabricació del seu producte.

La cervesera osonenca ja havia entrat al mercat dels Estats Units amb el seu importador Shelton Brothers, i ara també s’introdueix a Itàlia. Gràcies al contracte signat amb Eurosaga, potent importador de cerveses italià, Cervesa del Montseny ja és present també en aquest país europeu. Aquest passat cap de setmana es va fer la presentació de la Cervesa del Montseny a la fira Rhex 2013 de la ciutat de Rimini.

D’altra banda, Cervesa del Montseny també ha tancat un acord de col·laboració amb una societat que gestiona marques internacionals com Evil Twin de Dinamarca o Omnipollo de Suècia. Això suposarà un augment de la producció per la cervesera osonenca d’uns 30.000 litres. En total, les previsions indiquen que es doblaran les exportacions passant del 10% aproximat que representaven al 2012 a més del 20% per aquest 2013.

Aquest augment de les exportacions i, per tant, de la producció fa que Cervesa del Montseny segueixi amb noves inversions per millorar la capacitat d’elaboració del seu producte. S’han adquirit dos nous fermentadors molt moderns, i també s’aposta per la millora tecnològica: s’incorporaran nous aparells que han de permetre seguir produint cervesa artesana i no pasteuritzada de la màxima qualitat i amb totes les garanties.

Augment de les visites guiades

Una altra activitat de Cervesa del Montseny és donar l’oportunitat a tothom qui ho vulgui de conèixer de primera mà el procés d’elaboració de la seva cervesa artesana. Durant l’any passat, prop d’un miler de persones van passar per les instal·lacions de la cervesera i van poder conèixer tots els passos que se segueixen per fer les diferents varietats de cervesa. Enguany, la idea és de seguir oferint aquestes visites guiades i tasts que tant bona acollida han tingut en el darrer any.

Cervesa del Montseny

La Cervesa del Montseny va néixer a l’any 2007 amb l’objectiu de dotar al mercat de cervesa artesana de qualitat i consolidar-se com una de les microcerveseries de referència del país. Amb una capacitat productiva de 3.000 litres per cada elaboració, els seus cervesers porten a terme una experimentació constant per tal d’elaborar les seves cerveses de sempre i també noves cerveses que puguin esdevenir nous productes clàssics o bé de temporada.

A Cervesa del Montseny envasen cerveses naturals sense pasteuritzar. Actualment n’elaboren vuit varietats: Lupulus, Malta, Negra, Blat, Hivernale, EcoLupulus, Malta Cuvée i Aniversari.

Trobareu més informació sobre la Companyia Cervesera del Montseny a les adreces www.cervesamontseny.cat o https://www.facebook.com/cervesamontseny

NP novetats 2013 Cervesa del Montseny NP novetats 2013 Cervesa del Montseny

Imatges associades a la nota de premsa

DSC_0044 DSC_0041 DSC_0002

Per qualsevol altra informació, concertar alguna entrevista o conèixer més detalls d’aquesta nota de premsa:

· Carles Muñoz (687 924 284) – [email protected]

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions