Badalona espera potenciar els atractius marítims de la ciutat i el port amb el Festival del Mar i la I Fira Nàutica

Portarà fins la ciutat l’exposició d’un centenar d’embarcacions i nombrosos accessoris i serveis nàutics, amb grans oportunitats de compra, i un programa d’activitats per acostar la nàutica als ciutadans.

La fira, que es durà a terme del 10 al 12 de maig, es marca com a objectiu “esdevenir un referent en el sector nàutic al Barcelonès Nord i potenciar el port i les instal·lacions i activitats nàutiques de la ciutat”.

L’altre gran atractiu del festival serà un ampli programa d’activitats que inclourà sortides a navegar, regates, simulacres de rescat al mar, demostracions de seguretat marítima, batejos de vela, navegació en caiac, activitats subaquàtiques, etc.

ndp_Badalona espera potenciar els atractius marítims de la ciutat i el port amb el Festival del Mar i la I Fira Nàutica ndp_Badalona espera potenciar els atractius marítims de la ciutat i el port amb el Festival del Mar i la I Fira Nàutica

Més informació a: MONMAR COMUNICACIÓ, gabinet de premsa del FESTIVAL DEL MAR A CATALUNYA: E. Aymerich Jou · Tel: 93 886 22 48 – 685 506 531– [email protected]

Presentació II Festival del Mar-I Fira Nàutica del Port de Badalona. Crèdit foto: Marina Badalona. Presentació II Festival del Mar-I Fira Nàutica del Port de Badalona. Crèdit foto: Marina Badalona. Presentació II Festival del Mar-I Fira Nàutica del Port de Badalona. Crèdit foto: Marina Badalona. Port de Badalona, on tindrà lloc el II Festival del Mar-I Fira Nàutica del Port de Badalona entre el 10 i 12 de maig. Crèdit foto: Port de Badalona. Port de Badalona, on tindrà lloc el II Festival del Mar-I Fira Nàutica del Port de Badalona entre el 10 i 12 de maig. Crèdit foto: Port de Badalona. Port de Badalona, on tindrà lloc el II Festival del Mar-I Fira Nàutica del Port de Badalona entre el 10 i 12 de maig. Crèdit foto: Port de Badalona. Port de Badalona, on tindrà lloc el II Festival del Mar-I Fira Nàutica del Port de Badalona entre el 10 i 12 de maig. Crèdit foto: Port de Badalona. Port de Badalona, on tindrà lloc el II Festival del Mar-I Fira Nàutica del Port de Badalona entre el 10 i 12 de maig. Crèdit foto: Port de Badalona. Port de Badalona, on tindrà lloc el II Festival del Mar-I Fira Nàutica del Port de Badalona entre el 10 i 12 de maig. Crèdit foto: Port de Badalona.

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions