Convocatòria / 3r Berenar Literari amb la presència d’una trentena d’escriptors a la Llibreria El Cucut, Torroella de Montgrí

Convocatòria de mitjans

Motiu: 3r Berenar Literari de la llibreria El Cucut, de Torroella de Montgrí.

Descripció: L’acte, que organitza la llibreria com a punt de trobada d’escriptors i lectors, reunirà una trentena d’autors que llegiran un text propi; també hi haurà un berenar a base de brunyols, regat amb els vins i caves del Celler Can Sais a Vall-llobrega.

Dia: dijous, 28/03/2013

Hora: 17 h

Lloc: Llibreria Cucut, c/del Roser, 29-31, Torroella de Montgrí

Assisteixen: Montserrat Abelló, Anna-Priscila Magriñà, Eva Baltasar, Miquel Martín, Lluís-Anton Baulenas, Mariona Masferrer, Núria Borrut, Maite Muns, Assumpció Cantalozella, Vicenç Pagès Jordà, David Casadellà, Judit Pujadó, Xavier Cortadellas, Adrià Pujol Cruells, Maria Mercè Cuartiella, Maria Carme Roca, Carles Duarte, Maria Mercè Roca, Núria Esponellà, Sebastià Roig, Josep Maria Fonalleras, Mercè Saurina, Josep Lluís González, Màrius Serra, Mercè Ibarz, Sílvia Soler, Rubèn Intente, Josep Torrent, Oriol Izquierdo, Tina Vallès, Amàlia Lafuente i Javier Zuloaga.

Preguem confirmeu l’assistència a l’acte a:
MONMAR COMUNICACIÓ, gabinet de premsa de la llibreria El Cucut
[email protected]
Tel: 93 886 22 48 – 685 506 53

Convocatòria / 3r Berenar Literari amb la presència d\'una trentena d\'escriptors a la Llibreria El Cucut, Torroella de Montgrí Convocatòria / 3r Berenar Literari amb la presència d\'una trentena d\'escriptors a la Llibreria El Cucut, Torroella de Montgrí

Els autors que participaran al Berenar Literari ja estan a l'aparador de la llibreria El Cucut, de Torroella de Montgrí.

Cartell del 3r Berenar Literari de la Llibreria El Cucut, de Torroella de Montgrí.

Nota de premsa II Berenar Literari (2012) + FOTOS: La Llibreria El Cucut celebra el 25è aniversari amb un berenar literari que reuneix nombrosos autors

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions