Convocatòria / Presentació de les previsions de Sant Jordi del Gremi de Llibreters i últimes dades sobre el consum de llibres a Catalunya

CONVOCATÒRIA DE MITJANS / PREVISIONS SANT JORDI

. Motiu: Presentació de les previsions de Sant Jordi del Gremi de Llibreters de Catalunya i de les últimes dades sobre el consum de llibres a Catalunya.

  • Presentació de l’informe “El consum de Llibres a Catalunya el 2012”, estudi elaborat per Fundacc que analitza amb detall el consum de llibres a Catalunya l’any 2012 a partir de les dades obtingudes pel Baròmetre de la Comunicació i la Cultura. Basat en una mostra de 19.000 persones entrevistades presencialment, l’estudi analitza el nivell actual de lectura de llibres, la seva evolució, els perfils dels lectors i no lectors, els hàbits de lectura (freqüència, gèneres literaris, llengua, accés), i també l’índex de lectura de llibres comarca per comarca.
  • De manera complementària, també es presentarà el “Rànquing Top10 de llibres més venuts a Catalunya just abans de Sant Jordi” (en les categories de ficció, no ficció, infantil/juvenil, tant en català com en castellà).

. Dia: dijous, 18 d’abril de 2013.

. Hora: 12 hores.

. Lloc: Llibreria Casa del Llibre: Rambla de Catalunya, 37, Barcelona.

. Convoca: Gremi de Llibreters de Catalunya.

. Intervenen:
- Antoni Daura, president del Gremi de Llibreters de Catalunya.
- Xavier Mallafré, president del Gremi d’Editors de Catalunya.
- Joan Sabaté, director general de la Fundació Audiències de la Comunicació i la Cultura (FUNDACC).
- Marià Marín, secretari tècnic del Gremi de Llibreters de Catalunya (presentador de l’acte).

. Preguem confirmeu la vostra assistència a:
Monmar Comunicació, gabinet de premsa del Gremi de Llibreters de Catalunya
E. Aymerich Jou – Tel. 93 886 22 48 – 685 506 531 / [email protected]

Convocatòria / Presentació de les previsions de Sant Jordi del Gremi de Llibreters i últimes dades sobre el consum de llibres a Catalunya Convocatòria / Presentació de les previsions de Sant Jordi del Gremi de Llibreters i últimes dades sobre el consum de llibres a Catalunya

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions