Happy Books-La Formiga d’Or avança el Sant Jordi i obrirà el diumenge per a qui vulgui fruir dels llibres “amb tranquil·litat i en família”

Ha decidit fer un pas endavant i obrir el diumenge abans de Sant Jordi malgrat no és un  festiu que recull la normativa catalana després de constatar que la llei li ho permet.

La seva decisió respon a la “necessitat de competir davant l’actual context de crisi i l’aparició de nous competidors com Internet” i a la voluntat de “no deixar Barcelona sense llibres a dos dies de Sant Jordi”.

Happy Books-La Formiga d’Or vol mostrar amb la iniciativa la voluntat “de reinventar-se amb apostes atrevides i la intenció de situar el llibre, la llibreria i Barcelona com a referents de les millors capitals europees”.

Més informació i entrevistes a:
Monmar Comunicació, gabinet de premsa de Happy Books-La Formiga d’Or
E. Aymerich Jou – Tel. 93 886 22 48 – 685 506 531 / info@monmar.net

ndp_Happy Books avança Sant Jordi i obrirà el diumenge per a qui vulgui fruir llibres “amb tranquil·litat i en família” ndp_Happy Books avança Sant Jordi i obrirà el diumenge per a qui vulgui fruir llibres “amb tranquil·litat i en família”

Declaració ÀUDIO WAV Bernat Fàbregues explica per què han decidit obrir el diumenge

Declaració ÀUDIO WAV Ingrid Pi parlant de la necessitat de tenir un centre comercial fort al centre de la ciutat

FOTOS DE LA LLIBRERIA AMB LA DECORACIÓ DE SANT JORDI I DELS SEUS PROPIETARIS

De dreta a esquerra: Ingrid Pi i Bernat Fàbregues, actuals responsables de Happy Books-La Formiga d'Or, junt amb Pere Fàbregues, que va regentar l'establiment durant anys.

La llibreria Happy Books-La Formiga d'Or, de Barcelona, decorada per Sant Jordi. Crèdit foto: Happy Books-La Formiga d'Or. La llibreria Happy Books-La Formiga d'Or, de Barcelona, decorada per Sant Jordi. Crèdit foto: Happy Books-La Formiga d'Or.La llibreria Happy Books-La Formiga d'Or, de Barcelona, decorada per Sant Jordi. Crèdit foto: Happy Books-La Formiga d'Or. La llibreria Happy Books-La Formiga d'Or, de Barcelona, obrirà el diumenge abans de Sant Jordi. Crèdit foto: Happy Books-La Formiga d'Or. La llibreria Happy Books-La Formiga d'Or, de Barcelona, obrirà el diumenge abans de Sant Jordi. Crèdit foto: Happy Books-La Formiga d'Or. La llibreria Happy Books-La Formiga d'Or, de Barcelona, obrirà el diumenge abans de Sant Jordi. Crèdit foto: Happy Books-La Formiga d'Or. La llibreria Happy Books-La Formiga d'Or, de Barcelona, obrirà el diumenge abans de Sant Jordi. Crèdit foto: Happy Books-La Formiga d'Or. La llibreria Happy Books-La Formiga d'Or, de Barcelona, decorada per Sant Jordi. Crèdit foto: Happy Books-La Formiga d'Or.La llibreria Happy Books-La Formiga d'Or, de Barcelona, obrirà el diumenge abans de Sant Jordi. Crèdit foto: Happy Books-La Formiga d'Or. La llibreria Happy Books-La Formiga d'Or, de Barcelona, obrirà el diumenge abans de Sant Jordi. Crèdit foto: Happy Books-La Formiga d'Or.La llibreria Happy Books-La Formiga d'Or, de Barcelona, obrirà el diumenge abans de Sant Jordi. Crèdit foto: Happy Books-La Formiga d'Or. La llibreria Happy Books-La Formiga d'Or, de Barcelona, obrirà el diumenge abans de Sant Jordi. Crèdit foto: Happy Books-La Formiga d'Or. La llibreria Happy Books-La Formiga d'Or, de Barcelona, obrirà el diumenge abans de Sant Jordi. La llibreria Happy Books-La Formiga d'Or, de Barcelona, obrirà el diumenge abans de Sant Jordi.

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions