Osona estrenarà per Sant Jordi una innovadora aplicació turística per a mòbil

Es diu Hola Osona, és de descàrrega gratuïta per a tothom i vol promocionar l’oferta turística de la comarca i ser una eina útil per a habitants i visitants.
Té un assistent virtual, en Jordi Osona, quatre grans apartats que barregen continguts i promoció comercial i servei de geolocalització pels usuaris.
Hola Osona és un projecte multidisciplinar de l’empresa Ceo3, especialitzada en comunicació dins dels nous canals digitals, amb la col·laboració de professionals de diferents àmbits i el suport d’Osona Turisme.

Vic, 17 d’abril de 2013.- Aquest migdia s’ha presentat a la sala de plens del Consell Comarcal d’Osona la nova aplicació turística per a mòbil (APPS) Hola Osona, que es podrà descarregar gratuïtament a partir de la diada de Sant Jordi. Aquesta APPS de disseny innovador aporta informació actualitzada turística i comercial per a tots els habitants i visitants de la comarca. El projecte, que té la col·laboració del Consell
Comarcal d’Osona a través d’Osona Turisme, vol potenciar el turisme de proximitat i oferir una eina més per donar a conèixer una comarca amb molts i variats atractius.

L’acte d’avui ha estat presidit per la consellera de Promoció Econòmica del Consell Comarcal d’Osona, Mila Martínez i també hi han intervingut el coordinador de l’equip multidisciplinar que ha elaborat l’aplicació, Víctor Urbano i el responsable de la imatge gràfica de l’APPS, Carles Gómez.

Hola Osona, és una aplicació per a mòbil de descàrrega gratuïta (Android i Iphone) i amb un disseny i una estructura innovadora pensada per a ser utilitzada de forma senzilla i molt intuitiva. ‘L’assistent turístic’ d’aquesta aplicació és en Jordi Osona, un personatge que acompanya els usuaris per l’aplicació i que els ofereix el seu suport per aprofitar al màxim les seves característiques.

Pel que fa als continguts, Hola Osona disposa d’informació actualitzada a diari, amb quatre grans apartats: Municipis (amb protagonisme per les entitats de cada poble, que poden tenir-hi el seu espai sense cost), Què Fem? (per tal que la gent sàpiga on menjar, dormir, sortir o fer rutes per la comarca), De Compres (l’espai de les associacions decomerciants i de totes les botigues que s’hi vulguin afegir) i Cap de Setmana (el gran aparador de les activitats d’agenda més destacades de cada cap de setmana).

Hola Osona i en Jordi guiaran als habitants i turistes de la comarca als llocs més destacats, disposant a més de la geolocalització, de manera que qualsevol persona que posi en marxa l’aplicació rebrà informació immediata dels llocs més interessants que té al seu voltant.

Presència al Saló Internacional del Turisme

L’aplicació Hola Osona serà present el proper cap de setmana al Saló Internacional delTurisme a Catalunya (SITC). El dissabte 20, a les 6 de la tarda, farà una presentació pública de l’APPS, al mateix temps que es portarà a terme una degustació de productes d’Osona Terra, en un acte promogut per Osona Turisme.

Un projecte multidisciplinar
L’aplicació Hola Osona ha estat plantejada com un projecte multidisciplinar amb la col·laboracio d’un grup de professionals que en aquests temps de dificultats econòmiques han apostat per col·laborar en la iniciativa aportant la seva feina com a inversió inicial.

Liderat per l’empresa Ceo3, especialitzada en comunicació dins dels nous canals digitals, Hola Osona compta amb un equip format per professionals del món del disseny, la comunicació i les noves tecnologies, entre d’altres.

Per a més informació i entrevistes podeu posar-vos en contacte amb:
Carles Muñoz – Responsable de comunicació
carlesm@holaosona.cat – Tel. 687924284

Osona estrenarà per Sant Jordi una innovadora aplicació turística per a mòbil Osona estrenarà per Sant Jordi una innovadora aplicació turística per a mòbil

Fotos de la presentació al Consell Comarcal d’Osona:

DSC_0013 DSC_0007 DSC_0006 DSC_0002

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions