Molts elogis a la inauguració d’Espai Zero, de Wattia Innova, primer a Catalunya i l’Estat en ser energèticament autosuficient amb fonts renovables

Els assistents han manifestat la seva admiració pels diferents sistemes d’eficiència energètica que incorpora la instal·lació que aconseguirà reduir fins a zero la factura de l’energia i que han qualificat “de casa del futur” i “model a seguir”.

La inauguració ha comptat amb la presència de representants del món de la política, l’ensenyament i l’empresa, com Josep Mª Corominas, alcalde d’Olot, els empresaris Artur Carulla (Agroalimen), Jan Frey (Henkel), el científic Miguel A. Peña, del Consejo Superior de Investigaciones Científicas, Albert Bramon, director de l’IES La Garrotxa, l’arquitecte Carlos Ferrater, i Bartomeu Casals (Tellus), entre altres.

Demà, Espai Zero rebrà la visita del conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, que no es vol perdre l’oportunitat de conèixer de primera mà la instal·lació.

ndp_Molts elogis a la inauguració d\'Espai Zero, de Wattia Innova, primer a Catalunya i l\'Estat en ser energèticament autosuficient amb fonts renovables_ok ndp_Molts elogis a la inauguració d\'Espai Zero, de Wattia Innova, primer a Catalunya i l\'Estat en ser energèticament autosuficient amb fonts renovables_ok

Per a més informació:
MONMAR COMUNICACIÓ, gabinet de premsa de Wattia Innova
E. Aymerich Jou · Tel. 93 886 22 48 / 685 506 531 · [email protected]

NOTA DE PREMSA SOBRE LA CREACIÓ D’ESPAI ZERO I DECLARACIONS EN ÀUDIO DELS SEUS RESPONSABLES

FOTOS D’ESPAI ZERO I DE LA INAUGURACIÓ-CLIQUEU A LA FOTO PER VEURE’N EL PEU

Els assistents han manifestat la seva admiració pels diferents sistemes d’eficiència energètica que incorpora la instal·lació que aconseguirà reduir fins a zero la factura de l’energia i que han qualificat “de casa del futur” i “model a seguir”.

La inauguració ha comptat amb la presència de representants del món de la política, l’ensenyament i l’empresa, com Josep Mª Corominas, alcalde d’Olot, els empresaris Artur Carulla (Agroalimen), Jan Frey (Henkel), el científic Miguel A. Peña, del Consejo Superior de Investigaciones Científicas, Albert Bramon, director de l’IES La Garrotxa, l’arquitecte Carlos Ferrater, i Bartomeu Casals (Tellus), entre altres.

Demà, Espai Zero rebrà la visita del conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, que es vol perdre l’oportunitat de conèixer de primera mà la instal·lació.

2 Comments

 1. José Navea escrigué:

  Verdaderamente interesante,ya que en los momentos que estamos viviendo el ahorro energético es clave.

  Respon
  • admin escrigué:

   Seguro que sí, José, por eso es importante que surjan iniciativas como Espai Zero y empresas como Wattia Innova, que ha impulsado su creación.

   Respon

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions