El Festival del Mar arrenca al Port de Badalona amb l’ambició de consolidar-se com una fira nàutica de referència a Catalunya

Reuneix fins diumenge una quarantena d’empreses i una exposició comercial amb mig centenar d’embarcacions i grans ocasions de compra.

El Port de Badalona està convençut que el festival servirà per “potenciar les seves infraestructures i oferta nàutiques i per convertir-se en un referent nàutic al Barcelonès Nord i del litoral català”. Després de Badalona, el festival passarà per Cambrils (17-20 maig) i Mataró (31 maig-2 juny).

Les activitats comencen avui amb una exposició sobre esports nàutics, diverses xerrades, una demostració de windsurf i la sortida de la Flota del Dimoni per veure el piromusical de les Festes de Maig de Badalona des del mar.

 ndp_El Festival del Mar arrenca Port de Badalona amb ambició de consolidar-se com una fira nàutica de referència a Catalunya ndp_El Festival del Mar arrenca Port de Badalona amb ambició de consolidar-se com una fira nàutica de referència a Catalunya

Programa activitats Festival del Mar Badalona Programa activitats Festival del Mar Badalona

ÀUDIO DECLARACIÓ_Carlos Rico, president de l’Associació d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics, valora l’inici del Festival del Mar a Badalona

ÀUDIO DECLARACIÓ_Xavier Garcia Albiol, alcalde de Badalona, valora la importancia del Festival del Mar per al Port de Badalona.

La inauguració ha comptat amb la presència de l'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i la regidora de Promoció Econòmica,Comerç, Turisme i Consum, Rosa Bertran, el president de l'Associació d'Indústries, Comerç i Serveis Nàutics, Carlos Rico, i el seu secretari general, Miquel Guarner, el gerent de Marina Badalona, Imanol Sanz, i el president de la Federació d'Empresari de Badalona, Josep M. Puente, entre altres..

La inauguració ha comptat amb la presència de l'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i la regidora de Promoció Econòmica,Comerç, Turisme i Consum, Rosa Bertran, el president de l'Associació d'Indústries, Comerç i Serveis Nàutics, Carlos Rico, i el seu secretari general, Miquel Guarner, el gerent de Marina Badalona, Imanol Sanz, i el president de la Federació d'Empresari de Badalona, Josep M. Puente, entre altres.

El festival reuneix mig centenar d'embarcacions, amb grans oportunitats de compra, i una quarentena d'empreses expositores.

El festival reuneix mig centenar d'embarcacions, amb grans oportunitats de compra, i una quarentena d'empreses expositores.

D'esquerra a dreta, Imanol Sanz, gerent de Marina Badalona, Xavier GArcia Albiol, alcalde de Badalona, i la regidora de , Rosa Bertran, regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme i Consum, visitant el Festival del Mar de Badalona.

D'esquerra a dreta, Imanol Sanz, gerent de Marina Badalona, Xavier Garcia Albiol, alcalde de Badalona, i la regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme i Consum, Rosa Bertran, visitant el Festival del Mar de Badalona.

Esq-dreta:Miquel Guarner, secretari general ADIN, el seu president, Carlos Rico, Imanol Sanz, gerent Marina Badalona, Rosa Bertran, regidora Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme Badalona, i el seu alcalde, Xavier Garcia Albiol.

Esq-dreta:Miquel Guarner, secretari general ADIN, el seu president, Carlos Rico, Imanol Sanz, gerent Marina Badalona, Rosa Bertran, regidora Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme Badalona, i el seu alcalde, Xavier Garcia Albiol.

Una quarentena d'empresas exposen embarcacions noves i d'ocasió i tot tipus de productes i serveis nàutics al festival. .

Una quarentena d'empreses exposen embarcacions noves i d'ocasió i tot tipus de productes i serveis nàutics al festival.

Una quarentena d'empreses exposen embarcacions noves i d'ocasió i tot tipus de productes i serveis nàutics al festival.

Una quarentena d'empreses exposen embarcacions noves i d'ocasió i tot tipus de productes i serveis nàutics al festival.

Una quarentena d'empreses exposen embarcacions noves i d'ocasió i tot tipus de productes i serveis nàutics al festival.

Una quarentena d'empreses exposen embarcacions noves i d'ocasió i tot tipus de productes i serveis nàutics al festival.

Més informació a:
MONMAR COMUNICACIÓ, gabinet de premsa del FESTIVAL DEL MAR
E. Aymerich Jou · Tel.: 93 886 22 48 – 685 506 531– [email protected] /

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions