Cambrils espera consolidar la seva oferta nàutica amb el II Festival del Mar-VI Fira Marítima de la Costa Daurada i repetir l’èxit de públic

La fira, que es durà a terme del 17 al 20 de maig, és la més llarga de les tres que s’inclouen dins el Festival del Mar i espera repetir almenys els 10.000 visitants de l’any passat.

El festival, que es duu a terme per segon any consecutiu a Cambrils en paral·lel a la Fira Marítima de la Costa Daurada, s’inaugurarà aquest divendres, 17 de maig, a les 18 hores.

És una aparador de les millors oportunitats de compra en embarcacions del moment, tant noves com d’ocasió.

El festival també té un vessant social i lúdic amb activitats com la simulació d’un rescat amb helicòpter, una zona de wake surf, regates, batejos de vela, navegació en caiac, activitats subaquàtiques i xerrades sobre pesca, les tradicions marineres i la relació entre les xarxes socials i la nàutica.

NDP__Cambrils espera consolidar la seva oferta nàutica amb el II Festival del Mar-VI Fira Marítima de la Costa Daurada i repetir l\'èxit de públic NDP__Cambrils espera consolidar la seva oferta nàutica amb el II Festival del Mar-VI Fira Marítima de la Costa Daurada i repetir l\'èxit de públic

Més informació a:
MONMAR COMUNICACIÓ, gabinet de premsa del FESTIVAL DEL MAR
E. Aymerich Jou · Tel.: 93 886 22 48 – 685 506 531– [email protected] /

FOTOS PRESENTACIÓ FESTIVAL DEL MAR DE CAMBRILS-VI FIRA MARÍTIMA DE LA COSTA DAURADA (15-5-13)

Esq-dreta: Joan Albert Campos, president Estació Nàutica Costa Daurada, Miquel Guarner, secretari general ADIN, Carme Cros, regidora Promoció Econòmica Cambrils i Fabián Escudè, gerent CN Cambrils, a la prresentació del Festival del Mar de Cambrils.

Esq-dreta: Joan Albert Campos, president Estació Nàutica Costa Daurada, Miquel Guarner, secretari general ADIN, Carme Cros, regidora Promoció Econòmica Cambrils, i Fabián Escudé, gerent CN Cambrils, a la presentació del Festival del Mar de Cambrils.

Esq-dreta: Joan Albert Campos, president Estació Nàutica Costa Daurada, Miquel Guarner, secretari general ADIN, Carme Cros, regidora Promoció Econòmica Cambrils i Fabián Escudè, gerent CN Cambrils, a la prresentació del Festival del Mar de Cambrils.

Esq-dreta: Joan Albert Campos, president Estació Nàutica Costa Daurada, Miquel Guarner, secretari general ADIN, Carme Cros, regidora Promoció Econòmica Cambrils, i Fabián Escudé, gerent CN Cambrils, a la presentació del Festival del Mar de Cambrils.

Esq-dreta: Joan Albert Campos, president Estació Nàutica Costa Daurada, Miquel Guarner, secretari general ADIN, Carme Cros, regidora Promoció Econòmica Cambrils i Fabián Escudè, gerent CN Cambrils, a la prresentació del Festival del Mar de Cambrils.

Esq-dreta: Joan Albert Campos, president Estació Nàutica Costa Daurada, Miquel Guarner, secretari general ADIN, Carme Cros, regidora Promoció Econòmica Cambrils, i Fabián Escudé, gerent CN Cambrils, a la presentació del Festival del Mar de Cambrils.

Esq-dreta: Joan Albert Campos, president Estació Nàutica Costa Daurada, Miquel Guarner, secretari general ADIN, Carme Cros, regidora Promoció Econòmica Cambrils i Fabián Escudè, gerent CN Cambrils, a la prresentació del Festival del Mar de Cambrils.

Esq-dreta: Joan Albert Campos, president Estació Nàutica Costa Daurada, Miquel Guarner, secretari general ADIN, Carme Cros, regidora Promoció Econòmica Cambrils, i Fabián Escudé, gerent CN Cambrils, a la presentació del Festival del Mar de Cambrils.

FOTOS FESTIVAL DEL MAR A CAMBRILS-V FIRA MARÍTIMA DE LA COSTA DAURADA 2012 (VEURE ÀLBUM DE FOTOS DE L’EDICIÓ ANTERIOR)

P5242740

El II Festival del Mar de Cambrils-VI Fira Marítima de la Costa Daurada espera repetir l'èxit de públic i participació de l'edició anterior. Foto edició 2012.

Festival del Mar de Cambrils de 2012.

El II Festival del Mar de Cambrils-VI Fira Marítima de la Costa Daurada comptarà amb grans ofertes de compra i un atractiu programa d'activitats. Foto edició 2012.

El II Festival del Mar-VI Fira Marítima de la Costa Daurada congregará una cuarentena de empresas expositoras.

El II Festival del Mar-VI Fira Marítima de la Costa Daurada congregarà una quarantena d'empreses expositores. Foto edició 2012.

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions