Molta participació i afluència de visitants al II Festival del Mar-VI Fira Marítima de la Costa Daurada malgrat el temps inestable

L’organització està molt satisfeta amb el nombre de visitants que han passat per la fira, que es calcula en uns 10.000, el mateix registre que l’edició anterior, i amb el nivell de participació de les activitats.

La fórmula de combinar una exposició comercial d’embarcacions, productes i serveis nàutics i un ampli programa d’activitats lúdiques relacionades amb el mar ha tornat a funcionar.

El Festival del Mar, que va acabar ahir, posa rumb ara a Mataró on es durà a terme entre el 31 de maig i el 2 de juny. L’any passat va aconseguir una afluència total de 25.000 visitants i va reunir més de 150 embarcacions i un centenar d’empreses expositores.

NDP--Molta participació i afluència de visitants al II Festival del  Mar-VI Fira Marítima de la Costa Daurada malgrat el temps inestable NDP--Molta participació i afluència de visitants al II Festival del Mar-VI Fira Marítima de la Costa Daurada malgrat el temps inestable

Més informació a:
MONMAR COMUNICACIÓ, gabinet de premsa del FESTIVAL DEL MAR
E. Aymerich Jou · Tel.: 93 886 22 48 – 685 506 531– [email protected] /

FOTOS FESTIVAL: FIRA COMERCIAL I ACTIVITATS

Crèdit foto: Judit Costa / Albert Bagué. Crèdit foto: Judit Costa / Albert Bagué. Crèdit foto: Judit Costa / Albert Bagué. Crèdit foto: Judit Costa / Albert Bagué. Crèdit foto: Judit Costa / Albert Bagué. Crèdit foto: Judit Costa / Albert Bagué. Crèdit foto: Judit Costa / Albert Bagué. Crèdit foto: Judit Costa / Albert Bagué. Crèdit foto: Judit Costa / Albert Bagué. Crèdit foto: Judit Costa / Albert Bagué. Crèdit foto: Judit Costa / Albert Bagué. Crèdit foto: Judit Costa / Albert Bagué. Crèdit foto: Judit Costa / Albert Bagué. Crèdit foto: Judit Costa / Albert Bagué. Crèdit foto: Judit Costa / Albert Bagué. Crèdit foto: Judit Costa / Albert Bagué. Crèdit foto: Judit Costa / Albert Bagué. Crèdit foto: Judit Costa / Albert Bagué. Crèdit foto: Judit Costa / Albert Bagué. DSC00876 Crèdit foto: Judit Costa / Albert Bagué. Crèdit foto: Judit Costa / Albert Bagué. Crèdit foto: Judit Costa / Albert Bagué. Crèdit foto: Judit Costa / Albert Bagué. Crèdit foto: Judit Costa / Albert Bagué. Crèdit foto: Judit Costa / Albert Bagué. Crèdit foto: Judit Costa / Albert Bagué. Crèdit foto: Judit Costa / Albert Bagué.

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions