Nombroses activitats i grans ofertes en el Festival del Mar i la Festa del Port de Mataró que comença avui

La cita, que s’allargarà fins al diumenge 2 de juny i que és també la II Festa del Port i I Fira Nàutica al Port de Mataró, inclou una àmplia exposició comercial on, a banda de vaixells, hi ha tota mena de productes i serveis nàutics i un mercat mariner.

El públic podrà aprofitar els descomptes oferts en allotjament, restauració i comerços de la ciutat aquest cap de setmana amb motiu del Mataró Opportunity Weekend (MOW).

Les activitats a Mataró passen per veure la costa des del mar a bord del llaüt “Sant Ramon”, la golondrina “Ula-Blaumar” i el catamarà “DofiJet Quatre”, de 30 m i capacitat per a 250 persones, que realitzarà sortides cada hora durant el matí de diumenge.

Mataró, 31 de maig de 2013.- Amb el doble objectiu d’oferir al visitant grans oportunitats de compra en embarcacions i fruir d’un programa amb moltes activitats, avui ha obert portes el Festival del Mar de Mataró, lloc on la fira nàutica itinerant acabarà la seva singladura per la costa catalana. La cita, que s’allargarà fins al diumenge 2 de juny i que és també la II Festa del Port i I Fira Nàutica al Port de Mataró, inclou una àmplia exposició comercial on, a banda de vaixells, hi ha tota mena de productes i serveis nàutics i un mercat mariner. A més, el públic podrà aprofitar els descomptes oferts en allotjament, restauració i comerços de la ciutat aquest cap de setmana amb motiu del Mataró Opportunity Weekend (MOW). L’organització, a càrrec de l’Associació d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics (ADIN), amb el suport del Consorci Port de Mataró i de l’Ajuntament de la localitat, espera una bona afluència de públic i una alta participació als actes programats.

A l’exposició comercial, situada a l’Esplanada del port, s’hi poden veure mig centenar d’embarcacions, de petita i mitjana eslora, tant de pesca com de passeig, i una trentena d’expositors que ofereixen des de lloguer d’embarcacions fins a venda de remolcs, accessoris, llibres i revistes, assegurances, escoles nàutiques, etc, amb abundants descomptes i ofertes de compra. Però, sens dubte, una de les parts del festival que agrada més al públic són les activitats i que a Mataró passen per passejar i veure la costa des del mar a bord del llaüt “Sant Ramon” o bé de la golondrina “Ula- Blaumar”, amb sortides programades tant dissabte com diumenge. A banda, el diumenge s’incorpora a la flota el catamarà “DofiJet Quatre”, de 30 m i capacitat per a 250 persones, que realitzarà sortides cada hora durant el matí. Qui vulgui també podrà iniciar-se en la navegació en caiac i vela o bé assistir a un simulacre de rescat al mar amb helicòpter, demostracions de seguretat marítima o el Campionat de Semirrígides de Catalunya. El festival també inclou activitats i jocs infantils i xerrades i tallers sobre temes com la construcció d’un veler, nusos mariners, les xarxes socials o la legislació nàutica.

Tot això sumat a les ofertes d’allotjament i restauració emmarcades dins el Mataró Opportunity Weekend, una iniciativa de l’Ajuntament, el Gremi d’Hostaleria, la Unió de Botiguers i diferents agents turístics per potenciar les visites a la ciutat oferint importants descomptes en els restaurants, hotels i diferents establiments comercials de la ciutat que han de contribuir a tenir més públic al festival i convertir Mataró “en la capital nàutica de Catalunya”, com s’aspira des de l’organització. S’espera la visita d’unes 7.000 persones durant els tres dies de fira i un alt nivell de participació de totes les activitats del programa com ja ha passat al Festival del Mar de Badalona i de Cambrils. L’accés al festival serà gratuït i l’horari d’obertura al públic serà d’11 a 20 hores, amb quatre hores de pàrquing gratuït. L’esdeveniment compta amb el suport de la Diputació de Barcelona. El Festival del Mar espera tancar la segona edició a Mataró igualant els registres de l’any passat i sumar, amb les tres fires realitzades, un total de 25.000 visitants i un centenar d’empreses expositores.

Més informació a:
MONMAR COMUNICACIÓ, gabinet de premsa del FESTIVAL DEL MAR
E. Aymerich Jou · Tel.: 93 886 22 48 – 685 506 531– [email protected]

ndp--Nombroses activitats i grans ofertes en el Festival del Mar i la Festa del Port de Mataró que comença avui ndp--Nombroses activitats i grans ofertes en el Festival del Mar i la Festa del Port de Mataró que comença avui

ÀUDIO DECLARACIÓ Miquel Guarner, director del Festival del Mar, explica què hi trobarà el públic visitant

ÀUDIO DECLARACIÓ Miquel Guarner, director del Festival del Mar, parla de les activitats nàutiques més populars

DECLARACIÓ ÀUDIO Joan Bellavista, gerent del Consorci del Port de Mataró, valora el festival per la seva faceta de dinamitzador de les vendes

DECLARACIÓ ÀUDIO Joan Bellavista, gerent del Consorci del Port de Mataró, opina sobre el programa amb activitats gratuïtes per acostar la nàutica als ciutadans

DECLARACIÓ ÀUDIO Paco Fargas, gerent de Duarry Difusión, empresa expositora, opina sobre el festival

Programa activitats Festival del Mar de Mataró

FOTOS JORNADA INAUGURAL FESTIVAL DEL MAR MATARÓ

P5304736 P5304698 P5304701 P5304703 P5304713 P5304714 P5304715 P5304717 P5304735 P5304739 P5304744

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions