Balanç positiu del Festival del Mar que s’ha acabat a Mataró superant les expectatives inicials

Les 30.000 persones que ha reunit el Festival del Mar, que ha passat per Badalona, Cambrils i Mataró, superen les expectatives inicials i porten als organitzadors a fer-ne un balanç “molt positiu, tant pel que fa als visitants com a la participació en les activitats i al nombre d’empreses expositores”.

El Festival del Mar ha acabat reunint en la segona edició 5.000 persones més de les 25.000 que s’hi esperaven i que van passar-hi l’any passat. Als 12.000 visitants de Mataró, s’han de sumar els 11.000 de Cambrils i els 7.000 de Badalona.

Pel que fa als expositors, fan també un balanç positiu de la seva participació al Festival del Mar si tenim en compte el difícil context econòmic general i la davallada de vendes que hi ha hagut al sector els últims anys.

Barcelona, 3 de juny de 2013.- Les 30.000 persones que es calcula ha reunit la segona edició del Festival del Mar, que ha passat per Badalona, Cambrils i Mataró, superen les expectatives inicials i porten als organitzadors a fer-ne un balanç “molt positiu, tant pel que fa als visitants com a la participació en les activitats i al nombre d’empreses expositores”. A Mataró, on ahir es va acabar i on ha coincidit amb el Mataró Opportunity Weekend (MOW), s’estima que unes 12.000 persones han passat per la fira, força més de les que s’esperaven. La fórmula de combinar una exposició comercial amb grans oportunitats de compra i un ampli programa d’activitats ha estat clau per l’èxit de l’esdeveniment, com asseguren des de l’organització, que coordina l’Associació d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics (ADIN) en què han participat els ajuntaments, clubs nàutics i ports esportius de les localitats on s’ha organitzat.

El Festival del Mar ha acabat reunint en la segona edició 5.000 persones més de les 25.000 que s’hi esperaven i que van passar-hi l’any passat. Als 12.000 visitants de Mataró, s’han de sumar els 11.000 de Cambrils i els 7.000 de Badalona. Tot un èxit de públic que a Mataró s’ha concentrat “sobretot el dissabte i el diumenge i que ha pogut fruir d’activitats com les sortides amb la golondrina “DofiJet Quatre”, amb capacitat per a 250 persones, i el llaût “Sant Ramon”, que han tingut un gran seguiment”. També han obtingut una bona resposta els batejos de mar, el simulacre del rescat d’un nàufrag amb un helicòpter, les demostracions de material de seguretat nàutica i la I Regata de Motonàutica. El fet de coincidir amb el MOW, campanya per incentivar el turisme a la ciutat gràcies a les ofertes en allotjament, restauració i comerços i la proliferació d’actes, també ha contribuït a l’èxit del festival i de les activitats.

Pel que fa als expositors, fan també un balanç positiu de la seva participació al Festival del Mar si tenim en compte el difícil context econòmic general i la davallada de vendes que hi ha hagut al sector els últims anys. “El festival ens permet estar en contacte amb el nostre públic objectiu i encara que la venda de vegades no es realitza durant la fira sí que sorgeixen contactes per tancar operacions més endavant”, afirma un expositor. L’organització ja ha començat a treballar en la tercera edició del festival que es planteja l’opció de créixer i incorporar de nou una localitat a la Costa Brava catalana. La segona edició del Festival del Mar han comptat amb el suport de l’Ajuntament de Badalona, l’Ajuntament de Cambrils i l’Ajuntament de Mataró i amb la col·laboració de Marina Port Badalona, el Club Nàutic Cambrils, l’Estació Nàutica Costa Daurada i el Consorci Port de Mataró.

NDP-Balanç positiu del Festival del Mar que s\'ha acabat a Mataró superant les expectatives inicials NDP-Balanç positiu del Festival del Mar que s\'ha acabat a Mataró superant les expectatives inicials

Més informació a:
MONMAR COMUNICACIÓ, gabinet de premsa del FESTIVAL DEL MAR
E. Aymerich Jou · Tel.: 93 886 22 48 – 685 506 531– [email protected] /

FOTOS FESTIVAL DEL MAR MATARÓ – ACTIVITATS I EXPOSICIÓ COMERCIAL (crèdit fotos: Judit Coma)

DSC01724 DSC01683 DSC01692 DSC01729 DSC01745 DSC01751 DSC01764 DSC01760 DSC01767

FOTOS FESTIVAL DEL MAR BADALONA (10-12 maig)

FOTOS FESTIVAL DEL MAR CAMBRILS (17-20 maig)

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions