“La primavera a Pequín”, de Francesc Parcerisas, “El cas d’en Barney Panofsky”, de Mordecai Richler, i una adaptació de “La caputxeta vermella”, guardonats amb el Premi Llibreter 2013

“La primavera a Pequín. Un dietari”, que recull les reflexions del poeta i traductor Francesc Parcerisas durant una estada a Pequín i descriu escenes quotidianes de la cultura xinesa, és el nou Premi Llibreter en la categoria de Literatura Catalana.

El relat biogràfic de Barney Panofsky, que Richler transforma en “El cas d’en Barney Panofsky”, s’ha considerat mereixedor del premi en Altres Literatures, per “l’estructura complexa, originalitat en la temàtica i una prosa fluïda que li dóna frescor”.

A l’Àlbum Il·lustrat el premi ha estat per “La caputxeta vermella”, que adapta el popular conte clàssic i el situa en un entorn urbà, il·lustrat amb gran realisme i detall per Roberto Innocenti, amb text del desaparegut Aaron Frisch.

NDP-“La primavera a Pequín”, de Francesc Parcerisas, “El cas d\'en Barney Panofsky”, de Mordecai Richler, i una adaptació de “La caputxeta vermella”, guardonats amb el Premi Llibreter 2013 NDP-“La primavera a Pequín”, de Francesc Parcerisas, “El cas d\'en Barney Panofsky”, de Mordecai Richler, i una adaptació de “La caputxeta vermella”, guardonats amb el Premi Llibreter 2013
Dossier premsa - autors i obres premiades Dossier premsa - autors i obres premiades

Més informació a:
MONMAR COMUNICACIÓ, gabinet de premsa del Premi Llibreter
E. Aymerich Jou – Tel. 93 886 22 48 – 685 506 531 – [email protected]

FOTOS AUTORS, PORTADES LLIBRES I RODA DE PREMSA (VEURE PEU CLICANT A CADA FOTO)

Crèdit foto: Marcelo Aurelio. Frances Parcerisas, autor de "La primaver a Pequín. Un dietari", guanyador del Premi Llibreter de Literatura Catalana. Crèdit foto:Teresa Sanz. Crèdit foto: Marcelo Aurelio. Frances Parcerisas, autor de "La primaver a Pequín. Un dietari", guanyador del Premi Llibreter de Literatura Catalana. Frances Parcerisas, guanyador del Premi Llibreter 2013 per "La primavera a Pequín. Un dietari". (Crèdit foto: Weilisi). Portada del  llibre guanyador del Premi Llibreter 2013 en Literatura Catalana: "La primavera a Pequin. Un dietari" (Quaderns Crema). Mordecai Richler, guanyador del Premi Llibreter 2013 per "El cas d’en Barney Panofsky” / "La versión de Barney" (Crèdit Foto: National Film Board of Canada). "La versión de Barney" (Sexto Piso), de Mordecai Richler, guanyador del Premi Llibreter d'Altres Literatures. Portada de "El cas d'en Barney Panofsky", de Mordecai Richler. Aaron Frisch, autor del text de "La caputxeta vermella" / "La niña de rojo". Roberto Innocenti, autor de "La caputxeta vermella" / "La niña de rojo", guanyador del Premi Llibreter en la seva categoria de l'Àlbum Il·lustrat. Girl in Red Jacket:Layout 1 Portada de "La caputxeta vermalla" (Símbol Editors). Foto de família d'editors, autors i portaveus de cada un dels jurats del Premi Llibreter 2013. Foto de família d'editors, autors i portaveus de cada un dels jurats del Premi Llibreter 2013. Moment de la lectura del veredicte del jurat del Premi Llibreter de Literatura Catalana que ha estat per "La primavera a Pequín", de Francesc Parcerisas. Moment de la lectura del veredicte del jurat del Premi Llibreter d'Altres Literatures que ha estat per "'El cas d'en Barney Panofsky"/"La versión de Barney", de Mordecai Richler.. Roberto Innocenti, il·lustrador guardonat per "La caputxeta vermella" / "La niña de rojo". Moment de fer públic el Premi Llibreter d'Àlbum Il·lustrat que ha estat per "La caputxeta vermella" / "La niña de rojo", d'Aaron Frisch i Roberto Innocenti. Moment de fer públic el Premi Llibreter d'Àlbum Il·lustrat que ha estat per "La caputxeta vermella" / "La niña de rojo", d'Aaron Frisch i Roberto Innocenti.

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions