Cabanes als arbres obrirà un nou complex gràcies a una campanya de micromecenatge

La iniciativa de Cabanes als arbres de finançar un complex al País Basc amb les aportacions econòmiques de particulars ha convençut una setantena de petits inversors que han vist en la proposta una manera segura d’invertir els seus diners i de participar en un projecte singular.

La campanya continua oberta per arribar fins als 350.000 euros necessaris per culminar el projecte. Una xifra que esperen aconseguir tenint en compte que han obtingut prop de 300.000 euros en poc més de tres mesos.

El complex, que obrirà les portes aquest mateix any, se situarà prop de Bilbao i oferirà fins a una desena de cabanes que es muntaran en els arbres a uns 20 m del terra i estaran entre les més altes del món.

Sant Hilari Sacalm, juliol de 2013.- El somni de Karin van Veen i Manu Grymonpré, impulsors de Cabanes als arbres, de crear un nou complex al País Basc es farà realitat gràcies al micromecenatge. La seva campanya per finançar un altre allotjament amb cabanes fixades a les copes dels arbres ha convençut fins al moment una setantena de petits inversors que han vist en la iniciativa una manera segura d’invertir els seus diners i de participar en un projecte singular que contribuirà a fer realitat el complex. El centre, que ja s’està construint prop de Bilbao, té previst obrir les seves portes aquest mateix any.

La campanya de micromecenatge, l’èxit de la qual ha sorprès els seus propis impulsors, que la van donar a conèixer entre els clients de l’allotjament de Sant Hilari de Sacalm i a través d’un web (http://www.cabanesalsarbres.com/ca/inversores), continua oberta per arribar fins als 350.000 euros necessaris per culminar el complex. Una xifra que esperen aconseguir tenint en compte que han obtingut prop de 300.000 euros en poc més de tres mesos. Això els permetrà no “haver d’acudir a un soci inversor ni a altres vies de finançament, més impersonals i econòmicament menys avantatjoses”, com remarca van Veen. “Aquesta forma de finançar permet treballar de forma molta més humana, ja que el tracte és entre persones i no entre entitats”, afegeix.

La inversió mínima en el projecte és de 1.000 euros durant tres anys per la qual es rep un interès anual del 4,5% i el dret a passar una nit per a dues persones en algun dels dos allotjaments. A partir de 20.000 euros, l’inversor obté, a més, una invitació per a ell i un acompanyant a la inauguració del nou establiment, amb el vol, allotjament i una entrada al museu Guggenheim inclosos. El complex se situarà a Zeanuri, a prop de Bilbao, i oferirà fins a una desena de cabanes de diferents dissenys que es muntaran en els arbres a uns 20 m del terra i estaran entre les més altes del món. De moment, es preveu obrir aquest estiu amb quatre cabanes i un ‘caserío’ que serà la recepció. Els seus impulsors diuen que els boscos del País Basc són, pels seus arbres alts i robustos, dels pocs llocs de l’Estat que poden acollir un projecte d’aquest tipus.

Un any de reserves

Inaugurat el 2009, el centre Cabanes als arbres de Sant Hilari Sacalm, que compta amb una desena d’allotjaments, s’ha convertit en tot un fenomen que acumula reserves per un any. És precisament aquesta gran acceptació, sobretot entre parelles que volen provar l’experiència d’allotjar-se en una cabana sense llum ni electricitat, que ha portat als seus creadors a obrir un altre centre al País Basc, utilitzant l’experiència acumulada, tant en la gestió com en el disseny i construcció d’aquest tipus d’habitacles.

ndp--Cabanes als arbres obrirà un nou complex gràcies a una campanya de micromecenatge ndp--Cabanes als arbres obrirà un nou complex gràcies a una campanya de micromecenatge

AUDIO DECLARACIÓ Karin van Veen, impulsora del complex, explica la idea d’exportar un model de negoci d’èxit de Catalunya al País Basc

ÀUDIO DECLARACIÓ Karin van Veen parla de l’èxit de la proposta de micromecenatge

ÀUDIO DECLARACIÓ Karin van Veen parla del perfil dels inversors

Més informació a:
MONMAR COMUNICACIÓ, gabinet de premsa de Cabanes als arbres
E. Aymerich Jou – Tel. 93 886 22 48 – 685 506 531 – info@monmar.net

bilbao_cabanes4

Karin van Veen, impulsora del complex, amb un dels arbres on es construiran les cabanes a Zeanuri, al País Basc.

bilbao_cabanes5

Karin van Veen, impulsora del complex, amb un dels arbres on es construiran les cabanes a Zeanuri, al País Basc.

bilbao_cabanes13

Manu Grymonpré (amb gorra), impulsor del nou complex junt amb Karin van Veen, parlant amb un dels tècnics.

bilbao_cabanes6

Podant un dels arbres del nou complex al País Basc les cabanes del qual es construiran a 20 m del terra.

bilbao_cabanes7

Podant un dels arbres del nou complex al País Basc les cabanes del qual es construiran a 20 m del terra.

bilbao_cabanes8

Terreny de pins i avets gegants al límit del parc de Gorbeia i Urkiola, al municipi de Zeanuri, on es construeix el complex.

bilbao_cabanes9

El terreny del nou complex conté una pèrgola.

Este edificio será el caserío del nuevo complejo que se utilizará como recepción.

Aquest edifici serà el 'caserío' del nou complex i es farà servir com a recepció.

Este edificio será el caserío del nuevo complejo que se utilizará como recepción.

Aquest edifici serà el 'caserío' del nou complex i es farà servir com a recepció.

bilbao_cabanes11

Dos dels edificis que es troben al terreny on s'està construint el nou complex.

bilbao_cabanes12

Imatge de la pèrgola que es troba als terrenys on s'està construint el nou complex.

dibuix cabana Oooh!

Dibuix d'una de la desena de cabanes que acollirà el nou centre.

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions