Marinus llança l’actualització de la seva app d’Android per treure’s un títol nàutic després de l’èxit de la versió iOS

L’app Marinus RIPA compta amb tres noves seccions: Maniobres, que mostra les maniobres a realitzar segons les situacions del RIPA; Test, amb 800 preguntes per preparar els exàmens del títol nàutic; i Acadèmies, que situa en un mapa les escoles nàutiques més properes.

Marinus, empresa amb seus a Catalunya i Galícia, anuncia el llançament de la versió Android de les seves apps Anti Garreig i Bearing Pilot, fins ara només disponibles per a iPhone i que juntament amb la Marinus RIPA ja sumen més de 10.000 descàrregues.

ndp--Marinus llança l’actualització de la seva app d’Android per treure’s un títol nàutic després de l’èxit de la versió iOS ndp--Marinus llança l’actualització de la seva app d’Android per treure’s un títol nàutic després de l’èxit de la versió iOS

Més informació:
Marinus: http://www.marinus.es · Alejandro Martínez · [email protected] · 662 193 494
A les xarxes socials: @AppMarinus · www.facebook.com/AppMarinus

UpdateAndroidMarinus3.2

L'actualització de l'app Marinus RIPA ja està disponible per a tots els dispositius Android.

AndroidMarinus

Imatge de l'applicació Marinus RIPA per a Android en un mòbil Samsung.

iPhonesMarinus3

L'actualització d'Android de Marinus RIPA compta amb tres noves seccions.

IMG

Marinus llançarà per a Android les seves app Anti Garreig i Bearing Pilot.

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions