Josep Casasayas, directiu de Quality Espresso, escollit nou president del Fórum Cultural del Café

Casasayas, que ja era membre de la junta directiva des de 2002, ha estat escollit per unanimitat i assumeix el càrrec amb la ferma voluntat de “contribuir a difondre la cultura del cafè al nostre país”.

“Crec que tots els que estem vinculats amb el món del cafè hem de tornar a aquest sector part d’allò que durant aquests anys n’hem aconseguit i presidir el Fórum Cultural del Café és una bona manera de fer-ho”, assegura Casasayas.

El Fórum Cultural del Café porta a terme un intens programa d’activitats en diferents àmbits: des de la formació fins a l’organització de campionats de baristes i accions de divulgació, com la publicació d’una revista, i que l’han convertit en referent en el món del cafè a l’Estat espanyol.

NDP-Josep Casasayas, directiu de Quality Espresso, escollit nou president del Fórum Cultural del Café NDP-Josep Casasayas, directiu de Quality Espresso, escollit nou president del Fórum Cultural del Café
Més informació:

QUALITY ESPRESSO PRESS OFFICE
E. Aymerich Jou · Tel 93 886 22 48 · 685 506 531 · press@qualityespresso.net.

DSC00308DSC00309

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions