FADIN i Escura Consulting presenten un estudi que veu “brots verds” i símptomes de recuperació del sector nàutic a Espanya

Traça una radiografia del sector nàutic a Espanya des que va començar la crisi i revela que la xifra de negoci de les empreses va ser l’any passat de 1,17 milions d’euros, amb un benefici de 26.000 euros i sis treballadors de mitjana.

Un dels índexs que conviden a un cert optimisme és l’estabilització en la facturació del sector després del brusc ajustament sofert entre 2007 i 2011, quan va baixar més d’un -50%. El sector ha reduït el nombre de treballadors a la meitat encara que això ha comportat un increment del cost mitjà per empleat a les empreses.

El document subratlla com a assignatures pendents el deute financer, que s’ha incrementat els últims anys, i el palanquejament de les empreses que situa la despesa financera al voltant del 5 % de la facturació.

NDP_FADIN i Escura Consulting presenten estudi veu “brots verds” i símptomes de recuperació del sector nàutic a Espanya NDP_FADIN i Escura Consulting presenten estudi veu “brots verds” i símptomes de recuperació del sector nàutic a Espanya Presentació estudi econòmic sector nàutic Presentació estudi econòmic sector nàutic

Más info: E. Aymerich Jou / MONMAR COMUNICACIÓ / [email protected] / 93 886 22 48 / 685 506 531

VER TODAS LAS FOTOS DEL ACTO EN FLICKR

P9245359

Moment de la presentació de l'estudi econòmic per part de FADIN i Escura Consulting al Saló Nàutic de Barcelona.

P9245387

Moment de la presentació de l'estudi econòmic per part de FADIN i Escura Consulting al Saló Nàutic de Barcelona.

P9245365

Moment de la presentació de l'estudi econòmic per part de FADIN i Escura Consulting al Saló Nàutic de Barcelona.

P9245370

Un nombrós públic va seguir la presentació de l'estudi econòmic del sector nàutic a l'Espai de Mar del Saló Nàutic de Barcelona.

P9245396

Després de la presentació, es va servir un refrigeri a l'estand de FADIN al Saló Nàutic de Barcelona.

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions