El Morter, primer restaurant de Catalunya que crea una empresa per comercialitzar l’excedent de verdures i hortalisses del seu propi hort

L’Horta de Sant Vicenç, que així es diu l’empresa, compta amb dues hectàrees de terreny a Sant Vicenç de Torelló d’on surten productes frescos, com escaroles, tomàquets, patates i calçots, que venen a altres restaurants de Catalunya i també al públic en general.

En l’actualitat, l’empresa ha incorporat la venda al consumidor final en la parada que munten setmanalment als mercats de Sant Vicenç de Torelló i Folgueroles.

A part de la nova empresa, per al restaurant El Morter poder comptar amb els productes frescos i acabats de collir de l’hort representa un gran avantatge no només en la frescor i qualitat sinó també d’organització.

NDP-El Morter, primer restaurant de Catalunya que crea una empresa per comercialitzar l\'excedent de verdures i hortalisses del seu propi hort NDP-El Morter, primer restaurant de Catalunya que crea una empresa per comercialitzar l\'excedent de verdures i hortalisses del seu propi hort

Més info: MONMAR COMUNICACIÓ · E. Aymerich Jou · Tel. 93 886 22 48 · 685 506 531 · info@monmar.net

TALL DE VEU-DECLARACIÓ ÀUDIO: Miquel Bujons, soci de la nova empresa, parla de l’origen de la creació de l’Horta de Sant Vicenç

TALL DE VEU-DECLARACIÓ ÀUDIO: Miquel Bujons, soci de la nova empresa, explica les vies alternatives de negoci de l’horta creada.

TALL DE VEU-DECLARACIÓ ÀUDIO: Marga Cabanillas, responsable del restaurant El Morter, parla de la satisfacció dels clients per la incorporació de productes de l’hort a la cuina.

TALL DE VEU-DECLARACIÓ ÀUDIO: Àngel Bujons, cuiner del restaurant El Morter, parla dels plats que elaboren exclusivament amb productes de l’hort

L'Horta de Sant Vicenç, creada pel restaurant El Morter, té dues hectàrees de terreny a Sant Vicenç de Torelló.

L'Horta de Sant Vicenç, creada pel restaurant El Morter, té dues hectàrees de terreny a Sant Vicenç de Torelló.

P8255130

Miquel Bujons, soci de la nova empresa, mostra una de les moltes varietats de tomàquets que cultiven.

P8255147

Miquel Bujons, soci de la nova empresa, en un dels camps que dediquen al cultiu del calçot.

P8105066

L'Horta de Sant Vicenç ven al consumidor final els seus productes en una parada als mercats de Sant Vicenç de Torelló i Folgueroles.

P8105053

L'Horta de Sant Vicenç ven al consumidor final els seus productes en una parada als mercats de Sant Vicenç de Torelló i Folgueroles.

P9125194

Alguns dels productes de L'Horta de Sant Vicenç que utilitza en la seva cuina el restaurant El Morter.

P9125229

Àngel Bujons, cuiner del restaurant El Morter, muntant un dels plats de la carta elaborat exclusivament amb productes del seu hort: graellada de verdures.

P9125218

La terrina de verdures es un dels plats que el restaurant El Morter elabora exclusivament amb productes del seu hort.

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions