El Gremi de Llibreters de Catalunya dóna suport al primer concurs de booktrailers per a joves de 14 a 18 anys

Un booktrailer és un petit vídeo publicitari que presenta un llibre de manera que capti l’interès de lector, amb l’ús de qualsevol tècnica audiovisual. Des del Gremi, s’obsequiarà amb un lector d’e-books als guanyadors en les quatre categories del concurs.

L’objectiu del concurs és promoure la lectura i fomentar les habilitats digitals, creatives i col·laboratives entre els adolescents i joves, a més de millorar la relació i serveis de les biblioteques públiques envers aquest públic.

El concurs l’organitza el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura i l’empresa Bookmovies, amb el suport del Gremi de Llibreters i la col·laboració de 14 editorials i altres entitats culturals.

NDP_El Gremi de Llibreters de Catalunya dóna suport al primer concurs de booktrailers per a joves de 14 a 18 anys NDP_El Gremi de Llibreters de Catalunya dóna suport al primer concurs de booktrailers per a joves de 14 a 18 anys

Més info: MONMAR COMUNICACIÓ, gabinet de premsa del Gremi de Llibreters de Catalunya E. Aymerich Jou / [email protected] / Tel.: 93 886 22 48 / 685 506 531

Cartell del concurs de booktrailers

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions