El Gremi de Llibreters, satisfet amb la sentència del Suprem que tanca el litigi sobre els descomptes per punts amb Abacus

La resolució dóna la raó al Gremi de Llibreters de Catalunya i la Confederació de Comerç de Catalunya que argumenten que els descomptes en ‘punts’ aplicats per Abacus vulneren la llei del llibre.

Barcelona, 24 d’octubre de 2013.- El Gremi de Llibreters de Catalunya està satisfet per la resolució del Tribunal Suprem que declara il·legals les promocions d’Abacus d’aplicar descomptes superiors als autoritzats per la normativa en la venda de llibres (d’un màxim del 5% exceptuant Sant Jordi que és un 10%). La Confederació de Comerç de Catalunya (CCC) també ha mostrat la seva satisfacció per la sentència. “Estem satisfets perquè la resolució ens és favorable però sobretot perquè tanca un litigi que ja feia massa temps que durava”, afirma Antoni Daura, president del Gremi de Llibreters que ha remarcat que “això ens permet tancar pàgina per seguir treballant tots plegats per fer un sector més fort”.

Més informació: E. Aymerich Jou – Tel. 93 886 22 48 – 685 506 531 – info@monmar.net

NDP--El Gremi de Llibreters, satisfet amb la sentència del Suprem que tanca el litigi sobre els descomptes per punts amb Abacus NDP--El Gremi de Llibreters, satisfet amb la sentència del Suprem que tanca el litigi sobre els descomptes per punts amb Abacus

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions