Un clip sobre “El diari d’Anna Frank”, guanyador del primer concurs de booktrailers organitzat pel Departament de Cultura i Bookmovies amb el suport del Gremi de Llibreters i Liberdrac

L’equip participant sota el nom “Curt de Gambals” a través de la Biblioteca de Viladecans (Baix Llobregat) s’ha endut el guardó al millor booktrailer del jurat per un clip sobre “El diari d’Anna Frank”.

Un vídeo sobre Oldboy de Garon Tsuchiya ha estat premiat com el més creatiu i un altre sobre Momo de Michael Ende ha estat distingit amb el premi al millor guió. El bookmovie sobre L’estiu dels texans blaus d’Ann Brashares ha estat el guanyador del Premi del Públic.

Els guanyadors de cada categoria han rebut un lector d’e-books patrocinat per Liberdrac. Al concurs s’han presentat 45 equips de joves, 134 concursants, que han realitzat booktrailers de 43 llibres diferents en representació de 24 biblioteques de tot el territori català, i utilitzant tot tipus de tècniques audiovisuals.

El jurat del concurs l’han conformat professionals del món de la literatura, edició, arts escèniques, vídeo i Internet entre els quals hi havia Antoni Daura, president del Gremi de Llibreters de Catalunya; la cap del Servei de Biblioteques de la Generalitat, Carme Fenoll; l’escriptora Gemma Lienas; i el periodista de l’Ara, Àlex Gutiérrez.

NDP-Un clip sobre “El diari d\'Anna Frank”, guanyador del primer concurs de booktrailers organitzat pel Departament Cultura i Bookmovies amb el suport del Gremi de Llibreters i Liberdrac NDP-Un clip sobre “El diari d\'Anna Frank”, guanyador del primer concurs de booktrailers organitzat pel Departament Cultura i Bookmovies amb el suport del Gremi de Llibreters i Liberdrac

Veure/descarregar booktrailer guanyador sobre “El diari d’Anna Frank”

Veure/descarregar booktrailer sobre Oldboy de Garon Tsuchiya, guanyador Premi Creativitat

Veure/descarregar booktrailer sobre Momo de Michael Ende, guanyador Millor Guió

Veure/descarregar booktrailer sobrre L’estiu dels texans blaus d’Ann Brashares ha estat el guanyador del Premi del Públic

Més informació: MONMAR Comunicació: E. Aymerich Jou · Tel. 685 506 531 · info@monmar.net

Antoni Daura, president del Gremi de Llibretes, lliurament un lector digital patrocinat per Liberdrac al guanyador de la categoria de creativitat amb un clip sobre

Antoni Daura, president del Gremi de Llibreters, lliura un dels lectors digitals patrocinats per Liberdrac al guanyador de la categoria de creativitat amb un clip sobre "Oldboy" de Garon Tsuchiya. Crèdit foto: Bookmovies.tv.

Autor del booktrailer sobre

Autor del booktrailer sobre "La casa d'Anna Frank", guanyador del concurs, després de recollir el guardó. Crèdit foto: Bookmovies.tv.

Guanyadors al Premi de Millor Guió amb un booktrailer sobre Momo de Michael Ende. Crèdit foto: Bookmovies.tv.

Guanyadors al Premi de Millor Guió amb un booktrailer sobre Momo de Michael Ende. Crèdit foto: Bookmovies.tv.

Guanyadores del Premi del Públic per un bookmovie sobre

Guanyadores del Premi del Públic per un clip sobre "L'estiu dels texans blaus", d’Ann Brashares. Crèdit foto: Bookmovies.tv.

Foto dels guanyadors i finalistes del concurs de booktrailers junt amb el jurat i organitzadors a l'acte de lliurament a la Filmoteca de Catalunya. Crèdit foto: Bookmovies.tv.

Foto dels guanyadors i finalistes del concurs de booktrailers junt amb el jurat i organitzadors a l'acte de lliurament a la Filmoteca de Catalunya. Crèdit foto: Bookmovies.tv.

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions