Convocatòria de mitjans / Presentació 125 anys Festa dels Tonis de Santa Eugènia de Berga

L’Ajuntament de Santa Eugènia de Berga (Osona) i l’associació de Tonis del municipi presenten el proper dimarts 14 de gener una nova edició d’aquesta històrica festa que arriba als 125 anys, que ha estat declarada Festa Tradicional d’Interès Nacional i que enguany se celebrarà els dies 17, 25 i 26 de gener.

Dia: 14/01/2014
Hora: 19.30h
Lloc: Ajuntament de Santa Eugènia de Berga (Plaça Major, 1)
Intervenen :
. Anna Franquesa, alcaldessa de Santa Eugènia de Berga
. Josep Burgaya, president dels Tonis de Santa Eugènia de Berga
. Josep Cribillés, dels Tonis de Santa Eugènia de Berga
. Lluís Cribillés, dels Tonis de Santa Eugènia de Berga


Motiu: Els Tonis de Santa Eugènia de Berga són una de les representacions culturals i populars amb més tradició del nostre país i enguany celebren els 125 anys d’existència continuada. Per celebrar aquest aniversari s’estrenaran unes banderoles commemoratives que engalanaran el casc antic del poble i que es presentaran en la roda de premsa. També es reforça el sopar popular de dissabte, la revista dels Tonis incorpora en portada un dibuix del reconegut artista del poble Carles Vergés i en l’acte institucional de diumenge es farà una representació de la vida de Segimon Malats, fill predilecte de Santa Eugènia i primer veterinari de l’estat. Com sempre, el moment àlgid de la festa serà el passant de diumenge 26, amb varietat de carros, genets i acompanyament musical.

Preguem confirmeu assistència a l’acte a:
Carles Muñoz, responsable de premsa dels Tonis de Santa Eugènia de Berga
Tel.: 687 924 284

periodismerural@gmail.com

Convocatòria mitjans presentació 125 anys Tonis Santa Eugènia de Berga Convocatòria mitjans presentació 125 anys Tonis Santa Eugènia de Berga

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions