Coworking Tona s’inaugura presentant un cicle d’activitats adreçades a emprenedors i empreses

La inauguració ha servit per mostrar al mig centenar d’assistents les instal·lacions del centre on a l’actualitat ja hi treballen un parell d’empreses, Monmar Comunicació i Gerall Consulting.

Compta amb mitja dotzena de llocs individuals de treball i dos espais més grans per a emprenedors, professionals i petites empreses; també inclou espais comuns com sala de reunions, un petit office i ofereix als usuaris serveis com Internet, climatització, mobiliari de treball, lloc d’arxiu, neteja, etc.

El programa d’activitats inclou sessions sobre la millora del rendiment professional i personal; com aparèixer als mitjans; comerç electrònic i una trobada de neworking.

NDP---Coworking Tona s\'inaugura presentant un cicle d\'activitats adreçades a emprenedors i empreses NDP---Coworking Tona s\'inaugura presentant un cicle d\'activitats adreçades a emprenedors i empreses

Més informació: E. Aymerich Jou · Tel. 93 812 58 97 · 685 506 531 · [email protected]

DESCARREGUEU LES FOTOS DE LA INAUGURACIÓ: CLIQUEU PER VEURE EL PEU DE FOTO.

Esquerra a dreta: Mique Allué (Gerall Consulting), Eudald Aymerich (Monmar Comunicació), l'alcalde de Tona, Josep Salom, i Santi i Antoni Casas, promotors de Coworking Tona.

Santi Casas, impulsor de Coworking Tona, ha presentat el nou centre als assistents.

L'acte ha comptat amb la participació de Josep Salom, alcalde de Tona, i Lurdes Baulenas, presidenta del Consell Empresarial d'Osona.

Eudald Aymerich, de Monmar Comunicació, ha excplicat en què consistirà el cicle de xerrades que es durà a terme al Coworking Tona.

L'acte de inauguració ha servit per mostrar les instal·lacions als assitents.

Un dels assistents a la inauguració ha estrenat la pissarra - paret que els coworkers tenen a la seva disposició.

El centre compta amb una sala de reunions.

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions