El Morter i una quinzena d’entitats socials i empreses volen ‘omplir’ El Sarró amb una tona d’aliments

Han organitzat un recapte d’aliments que aniran destinats a El Sarró-Manlleu Aliments Solidaris, el banc d’aliments de la ciutat.

La iniciativa, que es portarà a terme entre el 8 i el 16 de febrer a Manlleu i Vic, s’ha marcat com a objectiu recollir una tona d’aliments i culminarà amb una calçotada solidària, el 15 de febrer, la recaptació de la qual també es destinarà a la mateixa entitat.

S’habilitaran diferents punts de recollida d’aliments amb la col·laboració d’entitats socials: al restaurant El Morter, l’Associació Veterans Antics Treballadors i Casal Cívic Frederica Montseny, a Manlleu, i a l’Associació de Disminuïts Físics d’Osona, a Vic.

NDP_El Morter i una quinzena d\'entitats socials i empreses volen omplir El Sarró amb una tona d\'aliments NDP_El Morter i una quinzena d\'entitats socials i empreses volen omplir El Sarró amb una tona d\'aliments

Més informació: E. Aymerich Jou · Tel. 93 812 58 97 · 685 506 531 (whatsapp) . [email protected]

Representants de les entitats socials, empreses i institucions que participen en el primer Recapte d'Aliments-Calçotada Solidària en benefici d'El Sarró-Manlleu Aliments Solidaris.

Representants de les entitats socials, empreses i institucions que participen en el primer Recapte d'Aliments-Calçotada Solidària en benefici d'El Sarró-Manlleu Aliments Solidaris.

Representants de les entitats socials, empreses i institucions que participen en el primer Recapte d'Aliments-Calçotada Solidària en benefici d'El Sarró-Manlleu Aliments Solidaris.

Representants de les entitats socials, empreses i institucions que participen en el primer Recapte d'Aliments-Calçotada Solidària en benefici d'El Sarró-Manlleu Aliments Solidaris.

A la reunió de les entitats, empreses i institucions que participen en el primer Recapte d'Aliments-Calçotada Solidària en benefici d'El Sarró es va mostrar als assistents les noves graelles del restaurant El Morter per coure calçots.

A la reunió de les entitats, empreses i institucions que participen en el primer Recapte d'Aliments-Calçotada Solidària en benefici d'El Sarró es van mostrar als assistents les noves graelles del restaurant El Morter per coure calçots.

A la reunió de les entitats, empreses i institucions que participen en el primer Recapte d'Aliments-Calçotada Solidària en benefici d'El Sarró es va mostrar als assistents les noves graelles del restaurant El Morter per coure calçots.

A la reunió de les entitats, empreses i institucions que participen en el primer Recapte d'Aliments-Calçotada Solidària en benefici d'El Sarró es van mostrar als assistents les noves graelles del restaurant El Morter per coure calçots.

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions