Vuit patronals catalanes s’uneixen per oferir assessorament financer a les empreses

Mataró, 6 de febrer de 2014.- Un expert farà l’estudi financer, de manera gratuïta, per tenir la diagnosi de l’estat econòmic de
l’empresa.

Les vuit patronals: ACEB (Berguedà), CIESC (Vallès Occidental), FAGEM (Maresme), FOEG (comarques de Girona), UEA (Anoia), UEI (Vallès Oriental), UEP (Penedès) i UIER (Ripollès) s’han unit per participar en el programa de Diagnosi i Acompanyament Financer promogut per ACC1Ó, del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, i oferir aquest servei als seus respectius territoris.

El programa de Diagnosi i Acompanyament Financer consta de dues parts. En la primera, el consultor elabora una diagnosi de la situació econòmica de l’empresa, i defineix tot un seguit d’actuacions per millorar i solucionar les mancances financeres.

Per aquelles empreses que amb l’obtenció de finançament podrien créixer i millorar els balanços econòmics, s’engega la segona fase del projecte. Amb l’estudi financer a la mà, l’expert acompanya les microempreses i les petites i mitjanes empreses a l’entitat bancària o a veure el possible inversor per participar i acompanyar en la negociació.

L’objectiu del programa és assessorar en l’àmbit financer a microempreses, petites i mitjanes empreses que, en la majoria de casos, no tenen departament financer o personal especialitzat en finances.

Les vuit patronals que ofereixen aquest servei ja han assessorat a una desena d’empreses i tenen 30 actuacions més en curs. De les 10 empreses amb el diagnosi fet, 4 han iniciat la segona fase.

Les vuit patronals fan una crida perquè les microempreses, petites i mitjanes empreses interessades ho sol·licitin.

Per a més informació:
Rosa Pons i Ricart, directora de desenvolupament del Consell Intersectorial d’Empresaris (CIESC): [email protected]

ndp_Vuit patronals catalanes s’uneixen per oferir assessorament financer a les empreses ndp_Vuit patronals catalanes s’uneixen per oferir assessorament financer a les empreses

Més informació:
MONMAR COMUNICACIÓ · E. Aymerich Jou · Tel. 93 812 58 97 · 685 506 531
(whatsapp) · [email protected]

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions