Antoni Daura, reelegit president del Gremi de Llibreters amb l’objectiu de consolidar projectes com Libridata i Liberdrac i potenciar la modernització de les llibreries

El segon mandat de Daura passa per la continuïtat de la majoria de projectes engegats els últims anys. Com Libridata, una plataforma digital que facilita informació sobre la venda de llibres on col·laboren la resta de gremis del sector o el portal de venda de llibres Liberdrac.

Altres objectius són la confecció d’un segell de qualitat, la defensa del marc legal actual, mantenir els ajuts institucionals a la modernització de les llibreries així com potenciar l’Escola de Llibreria.

Malgrat la crisi, Daura considera que el Gremi de Llibreters ha aconseguit treballar amb resultats que es resumeixen en quatre punts: la modernització de les llibreries; l’enfortiment de la gestió de l’entitat; la creació de serveis professionals per als agremiats; i l’establiment d’un marc de diàleg interprofessional dins del sector i en el marc de la Cambra del Llibre.

Més informació: MONMAR COMUNICACIÓ: E. Aymerich Jou / [email protected] / Tel.: 93 812 58 97 / 685 506 531 (whatsapp).

NDP_Antoni Daura, reelegit president del Gremi de Llibreters, amb l\'objectiu de consolidar projectes com Libridata i Liberdrac i potenciar la modernització de les llibreries NDP_Antoni Daura, reelegit president del Gremi de Llibreters, amb l\'objectiu de consolidar projectes com Libridata i Liberdrac i potenciar la modernització de les llibreries
P6134827

Antoni Daura, reelegit nou president del Gremi de Llibreters per a un segon mandat (2014-2018).

Antoni Daura__foto_Francesc Rubí_3

Antoni Daura, a la seva llibreria de Manresa, Llibres Parcir. Foto: Francesc Rubí.

Antoni Daura, nou president Gremi Llibreters_vert

Antoni Daura ha renovat mandat i serà president del Gremi de Llibreters fins al 2018.

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions