El recapte d’aliments en benefici d’El Sarró ha aconseguit més de 800 kg i espera poder arribar a la tona que s’havia marcat com a repte

En els dos dies que falten perquè s’acabi la recollida s’espera poder arribar a la tonelada que s’havia marcat com a objectiu.

La població ha respost a la crida i ha demostrat la seva solidaritat aportant aliments, sobretot infantils, com galetes, farinetes, cacau en pols, etc, tal com s’havia demanat, però també altres productes com llet, pasta, arròs i llaunes de conserva de peix. Nombroses empreses d’Osona i de fora de la comarca han aportat aliments a la campanya.

Pel que fa a la calçotada solidària, de la qual encara se’n poden comprar tiquets, espera poder arribar al centenar de persones participants. Els beneficis que se’n treguin també es destinaran a El Sarró.

NDP-El recapte d\'aliments en benefici d\'El Sarró ha aconseguit més de 800 kg i espera poder arribar a la tona que s\'havia marcat com a repte NDP-El recapte d\'aliments en benefici d\'El Sarró ha aconseguit més de 800 kg i espera poder arribar a la tona que s\'havia marcat com a repte

Més info: E. Aymerich Jou · Tel. 93 812 58 97 · 685 506 531 · info@monmar.net

recapte_829 kg

El recapte d'aliments ha aconseguit més de 800 kg de la tona que s'ha marcat com a repte.

aliments 1 el morter

El recapte d'aliments ha aconseguit més de 800 kg de la tona que s'ha marcat com a repte.

bascula i aliments el morter

Les galetes són un dels aliments infantils sol·licitats.

can cerilles

Nombroses empreses han col·laborat amb la iniciativa solidària en benefici d'El Sarró.

col·laboració de l'Escola Estel i Sant Tomàs

El recapte d'aliments compta amb la participació de voluntaris de l'Escola Estel i del centre ocupacional de Sant Tomàs.

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions