Adin distingeix Jaume Berga i Jordi Salvat com a Socis d’Honor de l’entitat per la seva tasca per la promoció de la nàutica

El primer, Jaume Berga, reconegut com a gran empresari fundador d’una de les principals empreses nàutiques d’Espanya i el segon, Jordi
Salvat, per haver dedicat la seva vida a promoure la seva passió per la nàutica, entre d’altres com a President del Saló Nàutic Internacional de Barcelona.

Barcelona, 5 de març de 2014- Adin distingeix Jaume Berga i Jordi Salvat com a Socis d’Honor de l’entitat, per la seva tasca per la promoció de la nàutica. El primer, Jaume Berga, reconegut com a gran empresari fundador d’una de les principals empreses nàutiques d’Espanya i el segon, Jordi Salvat, per haver dedicat la seva vida a promoure la seva passió per la nàutica, entre d’altres com a President del Saló Nàutic Internacional de Barcelona.

La darrera Assemblea General va concedir la distinció com a Socis d’Honor d’ADIN a Jaume Berga i Jordi Salvat, el primer com a gran empresari del sector fundador de Náutica Hermanos Berga y el segon com a president del Saló Nàutic Internacional de Barcelona, entre d’altres entitats.

Durant el dinar, celebrat el 4 de març, amb en Jaume Berga i Jordi Salvat, representants de la Junta Directiva d’ADIN i alguns convidats, Jordi Senties, com a president d’ADIN, va fer un petit balanç de la trajectòria dels homenatjats.

D’en Jaume Berga destaca tota una vida dedicada professionalment a la nàutica, ja que a l’any 1970, va crear Hermanos Berga, a Cambrils. Aquesta fou una de les empreses pioneres de la nàutica a Espanya, que des de sempre, des dels seus modestos orígens sempre va apostar por la qualitat del serveis i el tracte al client; trajectòria avalada per diversos premis concedits, tant per la excel·lència del seu servei d’atenció i de les seves vendes.

Les seves instal·lacions, de les millors d’Espanya, li han permès guanyar-se el reconeixement general per la seva tasca en prestigiar la professionalitat del sector, en tots els seus nombrososserveis com mecànica, accessoris i acastillatge, xàrter i manteniment, a més de la venda d’embarcacions, sempre de les mes prestigioses marques.

Senties va declarar que “tot i que avui els seus fills Magda, Roser i Jaume, s’ocupen del dia a dia de l’empresa, encara avui dia continua anant a treballar”.

Jordi Salvat, en contrapartida no ha tingut una activitat professional relacionada amb el món de la nàutica, però en canvi segons va expressar Senties “Jordi Salvat ha dedicat la seva vida a promoure la seva passió per la nàutica”.

Jordi Salvat, durant 19 anys, de manera altruista ha estat president del Saló Nàutic Internacional de la Fira de Barcelona i del que encara ostenta el títol honorífic de president emèrit i com a Capità, va ser també molts anys president de la Real Asamblea Española de Capitanes de Yate.

De la seva trajectòria destaquen nombroses accions com:

- La campanya “Barcelona no viu d’esquenes al mar”.

- Projectar i costejar la voladura de la perillosa Llosa de S’Agaró

- La “Guía Náutica Turística y Deportiva de España”

- I col·laboracions amb la Creu Roja del Mar, la Real Liga Naval, l’Armada, …

Amb aquests nomenaments nous, Berga i Salvat, passen a ampliar la llista de Socis d’Honor d’ADIN:

-Eusebi Marsal
- Diana Corominas
- Antonio Zea
- Joan Jaume Gallart
- Lluís Mussach
- Alberto Pérez
- Josep Ma Massó
- Josep Donatiu
- José Estrella
- Ramon Vila
- Jaume Berga
- Jordi Salvat

Per concloure la trobada, Senties va felicitar novament als homenatjats, va agrair l’assistència i per acabar va expressar que “ADIN té la ferma convicció de treballar per donar servei i per trobar espais d’entesa que siguin del màxim interès per a tot el col·lectiu d’empreses associades”.

Adin distingeix Jaume Berga i Jordi Salvat com a Socis d’Honor de l’entitat per la seva tasca per la promoció de la nàutica Adin distingeix Jaume Berga i Jordi Salvat com a Socis d’Honor de l’entitat per la seva tasca per la promoció de la nàutica

Més informació a:
MONMAR COMUNICACIÓ, gabinet de premsa d’ADIN· Tel: 93 812 58 97 · 685 506 531(whatsapp) ·  [email protected]

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions