Cabanes als arbres inaugura el seu nou complex al País Basc entre una gran expectació

El centre compta amb cuatre cabanes situades a les copes dels arbres, un caserio i quatre carros zíngars per allotjar-se. L’estrena ha generat molta expectació i ja s’han fet nombroses reserves abans d’obrir.

Situat a Zeanuri, a prop de Bilbao, el complex és primer d’Euskadi d’aquestes característiques i comptarà amb les cabanes als arbres més altes d’Europa, a 17 m del terra.

Una altra de les novetats és la incorporació de quatre carros zíngars que, fets amb fusta, volen complementar l’oferta d’allotjament de les cabanes.

Sant Hilari Sacalm, març de 2014.- Tot està a punt perquè el pròxim 28 de març el nou complex de Cabanes als arbres al País Basc obri les seves portes. El centre, el primer a Euskadi d’aquestes característiques, compta amb cuatre cabanes situades a les copes dels arbres, un caserio i quatre carros zíngars per allotjar-se. L’estrena ha generat molta expectació i ja s’han fet nombroses reserves abans d’obrir. “Estem molt satisfets de la rebuda que està tenint el centre i de com avança el ritme de reserves”, explica Karin van Veen, impulsora del projecte junt amb Manu Grymonpré. El centre projecta incorporar més cabanes abans d’acabar l’any.

Amb el nom de Zuhaitz etxeak i situat a Zeanuri, a tres quarts d’hora de Bilbao, el complex és el segon que obre l’empresa promotora a l’Estat després del de Catalunya i comptarà amb les cabanes als arbres més altes d’Europa, a 17 m del terra. Amb una superfície aproximada d’uns 30 m2 i 10 m2 de terrassa i una capacitat d’entre dues i cuatre persones, estan fetes amb fusta i, com a novetat, tres d’elles compten amb aigua corrent, dutxa i electricitat mentre que la quarta s’il·lumina amb espelmes. El preu per allotjar-s’hi, que oscil·la segons la temporada i la cabana triada, parteix de 130 euros la nit i inclou l’esmorzar. L’accés es fa a través d’una escala de fusta. Totes les cabanes han estat batejades amb noms d’ocells en basc (Elaia, Txantxangorria, Hontza) excepte la Suite Oooh!, que s’ha dissenyat amb tots els seus elements rodons; des de l’escala fins al llit, la taula i la terrassa, de 39 m2 i que permet unes vistes de 360o. “Les cabanes són ideals per a parelles que volen passar una nit romàntica diferent en un lloc idíl·lic”, comenta van Veen. El centre ha organitzat dues jornades de portes obertes per a qui el vulgui visitar: el 28 -dia de la inauguració- i el 29 de març.

El complex també compta amb un caserio que s’ha rehabilitat per ser-ne la recepció i el lloc de trobada i repòs dels hostes quan surtin de la cabana; a dins hi trobem una cafeteria, sala d’estar, zona d’ordinador i wi-fi. Una altra de les novetats és la incorporació
de quatre carros zíngars que, dissenyats per l’empresa propietària del complex i fets amb fusta, volen complementar l’oferta d’allotjament de les cabanes. Estan situats a peu de terra, just a davant del caserio. El centre ofereix un spa ecològic per a parelles i una àmplia oferta d’activitats, com sortides en bicicleta o bé senderisme, en paratges com el Parc Natural d’Urkiola-Gorbeia.

El nou Zuhaitz etxeak s’ha tirat endavant mitjançant una campanya de micromecenatge en què es van captar 350.000 euros d’un centenar de petits inversors. Els seus promotors volen construir fins a una desena de cabanes en la primera fase del projecte tot i que primer esperaran a veure l’èxit de la iniciativa.

El precedent d’èxit de Catalunya
L’èxit del primer centre amb cabanes a les copes dels arbres de l’Estat, inaugurat a Sant Hilari Sacalm (Girona) al 2009 amb una desena d’allotjaments, és el que ha portat a Karin van Veen i Manu Grymonpré a embarcar-se en la nova aventura empresarial del País Basc. La gran acceptació d’aquesta nova forma d’allotjament, sobretot entre parelles, l’experiència acumulada en la gestió, disseny i construcció d’aquest tipus d’habitacles, i la idoneïtat dels boscos bascos, són elements que porten a pensar que el complex basc seguirà el mateix camí que el seu ‘germà’ de Catalunya.

Per a més informació podeu veure el següent curmetratge: https://www.youtube.com/watch?v=Aj-dNaQsIyQ

ndp_Cabanes als arbres inaugura el seu nou complex al País Basc entre una gran expectació ndp_Cabanes als arbres inaugura el seu nou complex al País Basc entre una gran expectació

Més informació:
MONMAR COMUNICACIÓ, gabinet de premsa de Cabanes als arbres
E. Aymerich Jou · Tel. 93 812 58 97 / 685 506 531 · [email protected]

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions