Jornada sobre la internacionalització de les empreses al continent africà amb el Marroc com a porta d’entrada

La internacionalització de la teva empresa al continent africà  (especial Marroc).

El Marroc, amb 33 milions d’habitants, experimenta un creixement del PIB superior al 5%. És una porta d’entrada propera i accessible per exportar i comercialitzar els nostres productes al continent africà.

Després de l’èxit de la xerrada ‘Amèrica Llatina, experiències i consideracions d’internacionalització’ de la mà de l’empresari i consultor Gerard Duelo, ara Pirineu Global Ripollès – Berguedà ens trasllada a l’Àfrica per conèixer a fons un país, el Marroc, que actualment compta amb un govern immers en la implementació de plans per afavorir la indústria, les infraestructures, energia, turisme, vivenda… obrint així un gran ventall d’oportunitats per a les empreses decidides a internacionalitzar-se.

La conferència anirà a càrrec del Sr. Josep Maria Puig president d’AMSEL GRUP, consultoria amb seu a Barcelona, Casablanca, Tànger i Orán, especialitzada en la implantació d’empreses al Marroc.

PROGRAMA DE LA JORNADA
Breu presentació de:
- Curs de màrqueting i comerç internacional
- Cicles seminaris en comerç internacional
- Servei Pirineu global Ripollès – Berguedà ‘La internacionalització de la teva empresa al continent africà (especial Marroc) cloenda.

Dia: 20 de març de 2014
Hora: 18h – 20h
Lloc: Unió intersectorial d’empresaris del Ripollès (C/ Macià Bonaplata,4. Ripoll 17500). Pirineu Global Ripollès – Berguedà.

És gratuït
ACTE OBERT A TOTHOM (prèvia inscripció a les oficines d’UIER C/Macià Bonaplata, 4, 17500-RIPOLL, Telèfon: 972.70.31.11 o e-mail: [email protected]).

ndp_ Jornada internacionalització, especial Marroc. ndp_ Jornada internacionalització, especial Marroc.

Més informació:
MONMAR COMUNICACIÓ · E. Aymerich Jou · Tel. 93 812 58 97 · 685 506 531 (whatsapp) · [email protected]

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions