Forn Franquesa s’adhereix al Clúster Gourmet de Catalunya per potenciar el reconeixement i la comercialització dels seus productes com les coques de Perafita

L’empresa busca el suport del Clúster Gourmet de Catalunya, dedicat a defensar i promocionar els aliments artesans i selectes, “per potenciar el reconeixement i la comercialització dels nostres productes, de gran qualitat i fets artesanalment com les coques de Perafita”; en el futur es planteja arribar a mercats fora de Catalunya.

La primera acció com a membre del clúster serà la participació en un estand de PRODECA-Clúster Gourmet de Catalunya a la fira Alimentaria. Forn Franquesa aprofitarà l’esdeveniment per organitzar una degustació dels seus productes el dimarts 1 d’abril a les 17 h (Pavelló 2 Catalunya B156 estands 35-36).

L’adhesió al clúster s’emmarca dintre del pla d’expansió que està duent a terme Forn Franquesa per tal d’augmentar la distribució dels seus productes a Catalunya, amb l’obertura de diferents botigues com les que ja ha inaugurat a Barcelona i, més recentment, a Girona.

Perafita, març de 2014.- Forn Franquesa , empresa artesanal alimentària que elabora les conegudes coques de Perafita, s’ha incorporat al Clúster Gourmet de Catalunya. L’empresa busca el suport d’aquesta entitat empresarial dedicada a defensar i promocionar els aliments artesans i selectes a Catalunya “per reforçar el reconeixement i la comercialització dels nostres productes, de gran qualitat i fets artesanalment com les coques de Perafita”, explica Elisabet Franquesa, directora comercial i de màrqueting de Forn Franquesa.

Franquesa també veu la incorporació al clúster com una opció per arribar a mercats fora de Catalunya i tenir presència en fires internacionals en el futur. La primera acció com a membre del clúster serà la participació en un estand de PRODECA-Clúster Gourmet de Catalunya a la fira Alimentaria de Barcelona que comença el 31 de març. Forn Franquesa aprofitarà l’esdeveniment per organitzar una degustació dels seus productes el dimarts 1 d’abril a les 17 h (Pavelló 2 Catalunya B156 estands 35-36).

L’adhesió al clúster s’emmarca dintre del pla d’expansió que està duent a terme Forn Franquesa per tal d’augmentar la distribució dels seus productes a Catalunya, amb l’obertura de diferents botigues com les que ja ha inaugurat a Barcelona i, més recentment, a Girona. “L’èxit de les botigues que hem obert i l’acceptació dels nostres productes arreu i a grans ciutats com Barcelona i Girona, per la seva qualitat i preu, fa que ens plantegem arribar també a mercats fora de Catalunya”, afirma Franquesa.

Sobre Forn Franquesa
Fundada per Lluís Franquesa al 1952 com un petit forn de poble, Forn Franquesa s’ha convertit en els seus més de 60 anys d’història en una empresa referent en el sector dels productes de proximitat associada a la marca coques de Perafita. Compta amb una quarentena de treballadors, botigues a Platja d’Aro, Barcelona i Girona, a banda de punts de venda a comarques com Osona i el Bages i una important presència en les principals fires i mercats de Catalunya. Els últims anys ha diversificat el negoci obrint una agrobotiga a Perafita i la casa rural Ca L’Estamenya.

Sobre el Clúster Gourmet de Catalunya
El Clúster Gourmet de Catalunya és una associació que agrupa una trentena d’empreses alimentàries catalanes amb productes selectes, elaborats artesanalment i vinculats al territori, i que té com a objectiu la implementació d’estratègies conjuntes de comercialització, distribució i innovació que permetin als seus associats arribar a mercats o clients d’una manera més competitiva. Organitza accions com la participació conjunta de les seves empreses a Alimentaria, visites de compradors de països estrangers o bé la comercialització dels productes dels seus associats de manera agrupada, per exemple, a través d’un Corner Gourmet a grans superfícies. També porta a terme trobades empresarials de networking i aposta per la promoció de les marques en mitjans i per la seva comercialització on line a través del web www.naulia.com o bé a través d’un web per al mòbil.

Forn Franquesa s\'adhereix al Clúster Gourmet de Catalunya per potenciar el reconeixement i la comercialització dels seus productes com les coques de Perafita Forn Franquesa s\'adhereix al Clúster Gourmet de Catalunya per potenciar el reconeixement i la comercialització dels seus productes com les coques de Perafita

Per a més informació:

MONMAR COMUNICACIÓ, gabinet de premsa de Forn Franquesa
E. Aymerich Jou · Tel. 93 812 58 97 · 685 506 531 · info@monmar.net.

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions