L’Institut La Garrotxa participa a Sevilla en unes jornades d’orientació professional organitzades per la Fundación Bertelsmann

L’objectiu de la trobada, organitzada per la prestigiosa Fundación Bertelsmann, ha estat “compartir experiències sobre l’orientació cap al món laboral dels alumnes de Formació Professional”, comenta Jordi Antiga, subdirector de FP de l’Institut La Garrotxa.

Durant l’acte, s’ha posat de manifest la necessitat de l’orientador professional, figura clau perquè l’alumne “tingui una bona orientació per al seu desenvolupament i per aconseguir un millor equilibri entre l’oferta educativa i la demanda laboral”, explica Antiga.

L’acte també ha constatat el consens que hi ha a favor de la Formació Professional Dual tot i que se n’ha criticat l’urgència en la seva implantació.

Olot, 31 de març de 2014.- L’Institut La Garrotxa ha participat recentment en una jornada sobre bones pràctiques en orientació professional que ha reunit una dotzena de centres de l’Estat a Sevilla. L’objectiu de la trobada, organitzada per la prestigiosa Fundación Bertelsmann, ha estat “compartir experiències sobre l’orientació cap al món laboral dels alumnes de Formació Professional”, comenta Jordi Antiga, subdirector de Formació Professional de l’Institut La Garrotxa i un dels assistents a l’acte.

Durant l’acte, s’ha posat de manifest la necessitat de l’orientador professional, figura clau perquè l’alumne “tingui una bona orientació per al seu desenvolupament i per aconseguir un millor equilibri entre l’oferta educativa i la demanda laboral”, explica Antiga. L’acte també ha constatat el consens que hi ha a favor de la Formació Professional Dual tot i que se n’ha criticat l’urgència en la seva implantació. A la jornada també s’ha parlat de temes com els programes d’orientació i assessorament i les activitats d’aquest àmbit als centres; la formació i ocupabilitat; la participació en projectes europeus i les iniciatives emprenedores. A banda de l’Institut La Garrotxa, també hi han participat dos centres catalans més, l’IES Compte de Rius, de Tarragona, i l’Institut Lacetània, de Manresa.

Sobre l’Institut La Garrotxa
L’Institut La Garrotxa és un centre públic d’ensenyament creat l’any 1974 i que compta amb una oferta formativa molt àmplia que inclou Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà i Grau Superior. Destaca per haver tirat endavant projectes d’innovació amb empreses de la comarca i per haver rebut diferents guardons que corroboren la qualitat de la seva formació. El més recent ha estat un premi del 2n Concurs d’Emprenedoria a la Formació Professional de les comarques gironines. Forma part del projecte Xarxa de Qualitat i Millora Contínua del Departament d’Educació i compta amb el Certificat ISO 9001: 2008. Disposa, a més, de la carta ERASMUS ampliada que permet realitzar la formació en centres de treball a l’estranger.

ndp_L\'Institut La Garrotxa participa a Sevilla en unes jornades d\'orientació professional organitzades per la Fundación Bertelsmann ndp_L\'Institut La Garrotxa participa a Sevilla en unes jornades d\'orientació professional organitzades per la Fundación Bertelsmann

Més informació:
MONMAR COMUNICACIÓ, gabinet de premsa de l’Institut La Garrotxa
E. Aymerich Jou, tel. 93 812 58 97 · 685 506 531 (whatsapp) · info@monmar.net

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions