Llista de llibres més venuts el dia de Sant Jordi recollits per Libridata

El Gremi de Llibreters de Catalunya fa pública la llista de llibres més venuts de la diada de Sant Jordi 2014 segons les dades recollides per Libridata, sistema que envia informació de manera automàtica de 220 punts de venda (llibreries, cadenes de llibreries, hipermercats, grans superfícies, etc). En aquesta llista no hi estan incloses les dades dels punts de venda a peu de carrer. El proper dia 28 d’abril el president del Gremi de Llibreters de Catalunya, Antoni Daura, farà un balanç final i es lliuraran les llistes definitives, que incorporaran les dades dels punts de venda externs a les llibreries.

Llista Libridata Sant Jordi Llista Libridata Sant Jordi

Per a més informació: MONMAR COMUNICACIÓ, gabinet de premsa del Gremi de Llibreters de Catalunya E. Aymerich Jou / [email protected] / Tel.: 93 812 58 97 / 685 506 531 (també whatsapp)

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions