El conseller Ramon Espadaler i el secretari d’Estat de Relacions amb les Corts José Luis Ayllón s’interessen pels projectes empresarials del Ripollès de la mà de la UIER

La UIER ha aprofitat les visites d’Espadaler i Ayllón al Ripollès per “donar a conèixer de primera mà tots els nostres projectes i els de les empreses que representem per potenciar l’economia del territori”, com comenta Eudald Castells, president de l’entitat.

El conseller Espadaler va visitar les instal·lacions de la UIER i va intercanviar impressions amb els seus responsables i amb el delegat de la Cambra de Comerç de Girona al Ripollès, Joan Vilalta.

El secretari d’Estat de Relacions amb les Corts José Luis Ayllón va mantenir una reunió amb els principals representants de la UIER i va tenir l’oportunitat de copsar l’opinió d’empresaris de la comarca i de conèixer els principals projectes empresarials.

Ripoll, maig de 2014.- En el seu objectiu per contribuir a la dinamització empresarial i implicar a les diferents administracions, la Unió Intersectorial i Empresarial del Ripollès (UIER) s’ha reunit recentment amb el conseller d’Interior Ramon Espadaler i el secretari d’Estat de Relacions amb les Corts José Luis Ayllón. La UIER ha aprofitat les visites d’Espadaler y Ayllón al Ripollès per “donar a conèixer de primera mà tots els nostres projectes i els de les empreses que representem per potenciar l’economia del territori”, com comenta Eudald Castells, president de l’entitat.

Durant la seva estada a Ripoll, el conseller Espadaler va visitar les instal·lacions de la UIER i va intercanviar impressions amb Eudald Castells i Josep Pascal, president i gerent de la UIER respectivament, així com amb el delegat de la Cambra de Comerç de Girona al Ripollès, Joan Vilalta. També va visitar les empreses Elèctrica de Ripoll SA (LERSA), on va poder conèixer la subestació elèctrica, i la metal·lúrgica Comforsa, molt consolidades a
la comarca. Espadaler va compartir taula amb diferents empresaris, amb els quals va parlar sobre el moment que travessen les empreses al Ripollès, la seva economia i principals necessitats, en un dinar organitzat per la UIER.

Per la seva banda, en la seva visita el secretari d’Estat de Relacions amb les Corts José Luis Ayllón va mantenir també una reunió amb els principals representants de la UIER i Joan Vilalta. A banda, va tenir l’oportunitat de copsar l’opinió d’empresaris de la comarca i de conèixer els principals projectes empresarials durant un dinar. Ayllón es va comprometre a traslladar les inquietuds dels empresaris i de la UIER al govern central. Ayllón és el màxim responsable de la Secretaria d’Estat de Relacions amb les Corts, òrgan de comunicació habitual entre el govern central i les Corts Generals i una de les dues secretaries d’estat que depèn del Ministeri de la Presidència que ostenta la vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaria.

Més informació:
· MONMAR COMUNICACIÓ ·
Eudald Aymerich Jou · Tel. 93 812 58 97 · 685 506 531 (whatsapp) · info@monmar.net

· Àrea d’empresa i emprenedors de la Unió Intersectorial·
Lourdes Martínez Avellaneda, Empresarial del Ripollès (UIER) · Tel. 972 70 31 11 · empresa@uier.org

ndp_El conseller Ramon Espadaler i el secretari d\'Estat de Relacions amb les Corts José Luis Ayllón s\'interessen pels projectes empresarials del Ripollès de la mà de la UIER ndp_El conseller Ramon Espadaler i el secretari d\'Estat de Relacions amb les Corts José Luis Ayllón s\'interessen pels projectes empresarials del Ripollès de la mà de la UIER

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions