Badalona obre el seu port a ciutadans i professionals de la nàutica amb el II Festival del Mar i la II Fira Nàutica al Port de Badalona

Del 29 de maig a l’1 de juny les instal·lacions del port acolliran el II Festival del Mar i la II Fira Nàutica del Port de Badalona que inclou un programa amb activitats per al públic en general i jornades professionals amb l’objectiu de posicionar el Port de Badalona entre els més importants del territori.

La fira, que organitzen Marina Badalona i l’Associació d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics (ADIN), amplia la seva oferta comercial, amb una trentena d’expositors i mig centenar d’embarcacions.

Badalona, 27 de maig de 2014.- Per segon any consecutiu, el Port de Badalona acull el II Festival del Mar de Badalona i la II Fira Nàutica del Port de Badalona. Aquests dos importants esdeveniments, organitzats per Marina Badalona i l’Associació d’Indústries, Comerç i Serveis Nàutics (ADIN) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona, la Diputació de Barcelona i BCIN, posicionen a la ciutat de Badalona en el centre de l’activitat nàutica de Catalunya. La segona edició del Festival del Mar es concentra aquest any en una sola fira per tal de reunir una major oferta i augmentar l’afluència de visitants.

L’acte d’inauguració tindrà lloc el divendres 30 de maig, a les 14 hores, al Moll de Capitania, i comptarà amb l’assistència de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i el president d’ADIN, Jordi Senties, entre altres. Seguidament, s’oferirà una sardinada a càrrec de la Confraria de Pescadors Badalona per a gaudir de l’ambient més mariner.

Durant quatre dies, el públic professional i el general compartiran espai i passió pel mar. La II Fira Nàutica del Port de Badalona amplia els seus metres, tant a terra com a mar i una trentena d’empreses i entitats oferiran els seus serveis amb tracte personalitzat.

L’exposició comercial es concetrarà a la zona del Moll de Capitania i Moll de Ribera, amb empreses de venda d’embarcacions noves i d’ocasió, accessoris, complements i serveis nàutics diversos. També hi haurà una gran oferta en lloguer, xàrters i escoles de formació. En el marc de la fira, al Centre d’Activitats Nàutiques, al Moll Nord, es desenvoluparan presentacions i debats sobre temes d’actualitat del sector. Les sessions programades engloben temes com les singularitats del marketing nàutic fins la presentació d’un estudi econòmic del sector i també el portal fadinboats.com. També es presentarà el projecte Clipperton, que uneix la ciència i el art al voltant del mar. Totes les activitats seran obertes a tothom i gratuïtes.

El Port de Badalona, un espai per tota la familia
Un dels objectius del II Festival del Mar de Badalona és donar a conèixer el Port de Badalona als ciutadans i que facin d’aquest un espai imprescindible de gaudi i passeig. És amb aquest objectiu que des del divendres 30 de maig fins el diumenge 1 de juny s’han programat un bon nombre d’activitats obertes a tothom.

Una de les accions més destacades tindrà lloc el mateix divendres, a partir de les 18:30 hores, quan tots aquells que visitin el Port de Badalona viuran en directe una activitat espectacular: un simulacre de rescat en mar per part de Salvament Marítim. En aquest exercici hi participaran l’embarcació Salvamar Mintaka i l’helicopter de salvament Helimer 201.

En el II Festival del Mar de Badalona tots els visitants trobaran la seva activitat. Els més atrevits podran fer un bateig de mar * en vela lleugera, caiac, surfsky o rem. El quetx Ciutat de Badalona * (vaixell històric) farà sortides al voltant del port per posar en contacte als badalonins i visitants amb el mar, i els més petits tindran durant tot el cap de setmana inflables gratuïts, a més de tallers de nusos mariners, visita a vaixells d’època i accés a les zones infantils habilitades.

No faltarà una bona oferta de restauració. Els restaurants ubicats al Port oferiran menús i descomptes especials a tots els visitants per fer d’aquestes jornades una experiència inoblidable molt a prop del mar.

*Totes les activitats tenen accés lliure, excepte el bateig de mar i les sortides en vaixell.
L’aparcament serà gratuït durant els dies d’activitats.

Per a més informació:
· E. Aymerich Jou – Tel. 93 812 58 97 / 685 506 531 (comunicació ADIN) · [email protected]
· Sònia Santiago (Marina Badalona) – Tel. 93 320 75 00 · [email protected]
· Marta Chimisanas (Marina Badalona) – Tel. 93 320 75 00 · [email protected]

NDP-La llibreria la 2 de Viladrich, de Tortosa, i el periodista Jordi Nopca, distingits amb el II Memorial Pere Rodeja NDP-La llibreria la 2 de Viladrich, de Tortosa, i el periodista Jordi Nopca, distingits amb el II Memorial Pere Rodeja

Deixa un comentari

Web programada per ciclick web solutions